Junior consultant nationale en Europese subsidies

Vind subsidies is op zoek naar een Junior consultant nationale en Europese subsidies.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
9-1-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Dit zijn maatschappelijke vraagstukken waarvoor onze commerciële en publieke opdrachtgevers oplossingen ontwikkelen. Subsidies ondersteunen MKB bedrijven, groot bedrijven en publieke organisaties bij het realiseren van hun innovatieve projecten om maatschappelijke vraagstukken op te lossen. Zie jij het als een gave uitdaging om bedrijven en kennisinstellingen te helpen om hun projecten te financieren?


Als junior consultant nationale en Europese subsidie word je onderdeel van Team EU-NL. Europese subsidies. Je bent van nature nieuwsgierig naar nieuwe onderzoeksrichtingen, nieuwe technologieën en actuele ontwikkelingen in de maatschappij. Deze eigenschappen combineer je de ambitie om onze opdrachtgevers te helpen bij het financieren van hun onderzoeks- en innovatieprojecten. 


In het eerste jaar ga je samenwerken met onze ervaren senior consultants aan projecten voor zowel hightech (MKB) bedrijven, academisch (medische) centra, publieke organisaties als (inter-) nationale consortia. Zo ontwikkel je de kennis en vaardigheden om zelfstandig subsidieaanvragen op te stellen voor projecten van onze opdrachtgevers. Na een jaar bespreken wij samen met jou welke onderwerpen je het meest aanspreken en stemmen je verdere ontwikkeling daarop af.

Functievereisten

 • Een afgeronde WO opleiding
 • Sterke interesse in en nieuwsgierigheid naar technologische ontwikkelingen in verschillende domeinen (bijv. Life Sciences, IT, AI, Energie, Voeding en Klimaat).
 • Een sterke motivatie om onze opdrachtgevers te willen helpen met het financieren van hun innovaties.
 • Een goede gesprekspartner die kan samenwerken met collega’s en externe opdrachtgevers.
 • Een goede stressbestendigheid (omgaan met deadlines).
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is essentieel

Aanbod

 • Een salaris tussen de €2.750 - €3.000 per maand;
 • Een interessante bonusregeling;
 • Goede mobiliteitsvergoeding met naar een jaar de mogelijkheid voor een leaseauto.
 • Thuiswerk- en internetvergoeding
 • Volop kans om jezelf te ontwikkelen via de Vindsubsidies Academy, zodat je nu, maar ook later de uitdaging vindt die je zoekt;
 • Naast de werkplekken op onze fijne kantoren (Utrecht, Deventer, Enschede), kun je ook deels remote werken;
 • Veel vrijheid om je eigen werktijd in te plannen;
 • De kans om bij te dragen aan gave maatschappelijk relevante projecten.
 • Een gezellig kennisteam met gelijkgestemde collega’s waarbij jij een bijdrage kan leveren aan verdere ontwikkeling van dit team;
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën

Bedrijfsprofiel Vindsubsidies

Vindsubsidies is een onafhankelijk adviesbureau dat al ruim 25 jaar een totaalpakket aan diensten en producten aanbiedt op het gebied van subsidies en overheidsfinanciering. Je komt te werken in een platte organisatie met circa 190 professionals die onze opdrachtgevers helpen om hun grenzen te verleggen. Onze branche heeft misschien een stoffig imago, maar Vindsubsidies is dat juist niet! Ons aanpassen aan de veranderende wereld zien wij als iets vanzelfsprekends.


Je collega’s beschikken over verschillende expertises, onder andere ICT, Energie, Life Sciences & Health, Chemie en Logistiek. Je wordt daarmee onderdeel van een dynamisch en groeiend bedrijf van waaruit projecten worden uitgevoerd binnen verschillende sectoren.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Vindsubsidies. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 581-583
7521AG ENSCHEDE
088-202 04 00