Business Intelligence Consultant

Victa is op zoek naar een Business Intelligence Consultant

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
18-12-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Business Intelligence Consultant werk je aan uiteenlopende projecten voor verschillende klanten door het hele land. Dat kan vanuit huis, op kantoor in Amsterdam of Hengelo of bij de klant op locatie. Je helpt klanten om data inzichtelijk te maken voor een betere besluitvorming door interactieve dashboards te ontwerpen, te programmeren en te testen. Waar mogelijk denk je proactief mee met de klanten en investeer je in een lange termijn relatie door kwalitatief hoogwaardige oplossingen te realiseren.


Wij houden ervan als je doet waar je goed in bent, op je eigen manier.

Functievereisten

 • Je kan zowel in teamverband als zelfstandig werken en je hebt een HBO werk- en denkniveau;
 • Relevante werkervaring is een pré maar geen must;
 • Je wilt graag aan de slag gaan met tools als Power BI of Qlik om klanten te helpen hun data inzichtelijk te maken, of hebt hier al ervaring mee;
 • Je bent leergierig, analytisch, helpt klanten graag verder en vind het leuk om te brainstormen over de best mogelijke oplossingen;
 • De afwisseling van projecten en klanten spreekt je aan.

Aanbod

 • Een leaseauto, laptop en telefoon;
 • 26 vakantiedagen, met de mogelijkheid om dagen bij te kopen;
 • Persoonlijk budget voor scholing en training;
 • Doorgroeimogelijkheden tot verschillende niveaus als Consultant of wellicht een andere functie binnen Victa die bij je past;
 • Maandelijks een gezellig etentje met het gehele team bij een lokale bistro in Hengelo;
 • On-ver-ge-te-lijk-e bedrijfsuitjes en -feestjes zoals de jaarlijkse Victa Xmas Party, weekenden weg, varen door de Amsterdamse grachten en ga zo maar door.

Bedrijfsprofiel Victa

Victa is een BI-organisatie die bol staat van de ambitie. Al vanaf de start van ons bedrijf in 2010, namen we ons voor om hoe dan ook de grootste in ons segment te willen worden. En dat is ons gelukt! We zijn het springlevende bewijs dat expertise en ambitie tot fantastische resultaten kunnen leiden. Inmiddels heeft Victa meer dan 1.000 klanten over diverse sectoren geholpen met uiteenlopende BI oplossingen. Dit maken we mogelijk met een snelgroeiend en jong team van zo’n 50 werknemers vanuit verschillende locaties door het land.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Victa. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Demmersweg 10
7556BN HENGELO
074 - 2915 208