Factory Engineer parts

Denk jij graag mee over hoe je iets moet maken waarvan anderen zeggen dat het onmogelijk is? Werk jij graag met de allernieuwste machines en technieken aan supernauwkeurige producten? Ga dan met ons de uitdaging aan!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-5-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Factory Engineer implementeer je structurele verbeteringen in het productieproces van complexe onderdelen en bent het technisch aanspreekpunt van de productie en verleent technische ondersteuning aan de interne organisatie. Je bent verantwoordelijk samen met het team om onze nieuwste productiemachines optimaal te laten produceren. Je werk bestaat veelal uit productie-inrichting met als doel productiekwaliteit, -voortgang en - efficiency te optimaliseren.Je werkzaamheden bestaan uit: 

 • Het analyseren van productiedata, waaronder meetresultaten. Het initiëren en uitvoeren van technische verbeterplannen en de uitvoering daarvan. 
 • Als technisch sparringpartner fungeren voor de klant, de leveranciers, productie, de afdeling montage en engineering. 
 • Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking van de te leveren producten. 
 • Je implementeert en faciliteert Lean Manufacturing tools. 
 • Je zorgt voor het toepassen en naleven van arbo- en milieuwetgeving in projecten en op de afdeling. 

Functievereisten

 • Je beschikt over een afgeronde technische HBO/WO - opleiding. 
 • Je beschikt over een goede analytisch inzicht. 
 • Je beschikt over zeer goede communicatieve vaardigheden. 
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. 
 • Je bent accuraat, neemt initiatief en eigenaarschap. 
 • Je bent een teamplayer en kan goed samenwerken. 

Aanbod

VDL ETG Almelo biedt je een uitdagende functie in een dynamische, high tech omgeving. Je bent onderdeel van een internationaal, industrieel familiebedrijf VDL Groep, waar continuïteit hoog in het vaandel staat. Er wordt samengewerkt op een professionele manier, in een no-nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voert. Je krijgt voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap.

Bedrijfsprofiel VDL Enabling Technologies Group

Ligt jouw passie bij techniek? Wil jij producten maken die op het randje van het maakbare zijn? En werken met de allernieuwste technieken? Bij VDL ETG Almelo ontwikkelen en produceren we complexe en innovatieve modules en systemen waarvan anderen denken dat het onmogelijk is. Wij werken o.a. aan de verdere ontwikkeling van computerchips, het bestrijden van ziekten en het onderzoeken van het heelal. Met een team van ongeveer 1200 enthousiaste en gedreven collega's ontwikkelen en produceren we hightech apparatuur. Dat doen we voor internationale klanten in de semiconductor, solar, medische en aerospace industrie. Werken bij VDL ETG Almelo betekent veel variatie in je werk en samenwerken in een open en informele sfeer. Je krijgt alle kansen om met jouw kwaliteiten bij te dragen aan ons succes door de grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in je functie. De combinatie van engineering en hightech productiefaciliteiten onder een dak maakt VDL ETG een unieke werkgever. Hou je van complexe technische uitdagingen? En ben je pragmatisch en ambitieus? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van VDL. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Bornsestraat 345
7601 PB ALMELO
0546 - 540 531