Quality Engineer

Kijk jij uit naar een mooie startersfunctie of tweede stap in jouw carrière? Kom dan ons team bij VDL ETG Almelo versterken in de functie van quality engineer. Je komt in deze functie terecht in een professionele, technisch uitdagende omgeving waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Hiervoor zijn wij op zoek naar engineers die verbinding kunnen leggen tussen de operatie en de klant met als doel om proces, product en mensen continue te verbeteren.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-5-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

In de functie van quality engineer ben je verantwoordelijk voor het productieproces en het eindproduct. Dit doe je door het implementeren en verifiëren van processen die gericht zijn op continue verbetering. Je voert testen en controles uit en constateer je tijdig mogelijke problemen en initieer je verbeteracties. Dit doe je in nauwe samenwerking met projectleiders, factory engineers en productie afdelingen.De werkzaamheden bestaan uit:

  • Analyse en afhandeling van klachten, zowel van interne als externe partijen;
  • Klant up to date houden ten aanzien van de lopende klachten en ingezette verbetertrajecten;
  • Actieve rol in de operatie waarbij jouw verbetervoorstellen worden omgezet in concrete (DMAIC) projecten en Kaizen acties;
  • Ownership pakken om problemen projectgericht op te lossen.

Functievereisten

  • Je beschikt over een technische HBO/WO opleiding;
  • Kennis van Lean Six Sigma is gewenst;
  • Je bent een analyticus met een passie voor productie en techniek;
  • Je bent communicatief vaardig, een teamplayer, hebt een proactieve opstelling en bent oplossingsgericht.

Aanbod

Werken bij VDL ETG betekent dat je onderdeel bent van het internationale industriële familiebedrijf VDL, waar continuïteit hoog in het vaandel staat. Samenwerken op een professionele manier in een informele, no-nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voert. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. Daarnaast zijn er binnen VDL ETG uitstekende arbeidsvoorwaarden en er zijn vele mogelijkheden om door te groeien.

Bedrijfsprofiel VDL Enabling Technologies Group

Ligt jouw passie bij techniek? Wil jij producten maken die op het randje van het maakbare zijn? En werken met de allernieuwste technieken? Bij VDL ETG Almelo ontwikkelen en produceren we complexe en innovatieve modules en systemen waarvan anderen denken dat het onmogelijk is. Wij werken o.a. aan de verdere ontwikkeling van computerchips, het bestrijden van ziekten en het onderzoeken van het heelal. Met een team van ongeveer 1200 enthousiaste en gedreven collega's ontwikkelen en produceren we hightech apparatuur. Dat doen we voor internationale klanten in de semiconductor, solar, medische en aerospace industrie. Werken bij VDL ETG Almelo betekent veel variatie in je werk en samenwerken in een open en informele sfeer. Je krijgt alle kansen om met jouw kwaliteiten bij te dragen aan ons succes door de grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in je functie. De combinatie van engineering en hightech productiefaciliteiten onder een dak maakt VDL ETG een unieke werkgever. Hou je van complexe technische uitdagingen? En ben je pragmatisch en ambitieus? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van VDL. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Bornsestraat 345
7601 PB ALMELO
0546 - 540 531