Mechanisch Monteur

Haalde jij vroeger als kind altijd je speelgoed uit elkaar om te kijken hoe het werkt? Ben jij een automonteur, vliegtuigmonteur of technicus met ervaring in de mechanische techniek en ben je klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Lees dan snel verder!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-5-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Wat ga je doen?

VDL ETG Almelo kent een grote diversiteit aan klanten en industrieën waarin we actief zijn. Voor onder andere de medical, solar en semiconductor industrie bouw jij aan mechatronische (sub)systemen en modules voor onze klanten. De semiconductor industrie staat ook wel bekend als de 'chipindustrie'. De chips in je telefoon, auto, fiets, pc, tv etc. worden allemaal gemaakt door een gigantische machine die bestaat uit de aller nieuwste en de meest complexe technieken. Het hart van de machine, waar grootse dingen gebeuren, wordt volledig voorzien door VDL. Denk aan het maken van kleinere modules of aan de echte machinebouw. We gaan tot het uiterste om voor onze internationale klanten het onmogelijke te maken. Daar hebben wij jou voor nodig.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Volledig vanaf werktekening en/of werkvoorschriften opbouwen van complexe modules;
 • Inregelen, testen en nakijken van diverse onderdelen en instrumenten;
 • Meedenken over verbeteringen binnen de organisatie of aan het werkproces;
 • Oplossen van eventueel optredende problemen.

Functievereisten

Wat breng je mee?

 • Een mbo-opleiding richting de mechanische techniek;
 • Een zelfstandige, veilige, accurate en gestructureerde instelling, maar werkt ook graag in teamverband;
 • Het vermogen om in hectische situaties de rust te bewaren;
 • Een sterk probleem-oplossend vermogen.

Aanbod

Wij bieden

Werken bij VDL ETG betekent dat je onderdeel bent van het internationale industriële familiebedrijf VDL Groep, waar continuïteit hoog in het vaandel staat. Samenwerken op een professionele manier in een informele, no-nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voert. Naast uitdagend werk en leuke collega's bieden wij je ook:

 • 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • Volop persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen en opleidingen;
 • Een jaarlijks VDL-feest met alle collega's van de VDL Groep;
 • Interne doorgroei mogelijkheden;
 • Diverse collectiviteitsregelingen;
 • Personeelsaanbiedingen;
 • Deelname aan sportactiviteiten.

Bedrijfsprofiel VDL Enabling Technologies Group

Organisatieomschijving

Ligt jouw passie bij techniek? Wil jij producten maken die op het randje van het maakbare zijn? En werken met de allernieuwste technieken? Bij VDL ETG Almelo ontwikkelen en produceren we complexe en innovatieve modules en systemen waarvan anderen denken dat het onmogelijk is. Wij werken o.a. aan de verdere ontwikkeling van computerchips, het bestrijden van ziekten en het onderzoeken van het heelal. Met een team van ongeveer 1200 enthousiaste en gedreven collega's ontwikkelen en produceren we hightech apparatuur. Dat doen we voor internationale klanten in de semiconductor, solar, medische en aerospace industrie. Werken bij VDL ETG Almelo betekent veel variatie in je werk en samenwerken in een open en informele sfeer. Je krijgt alle kansen om met jouw kwaliteiten bij te dragen aan ons succes door de grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in je functie. De combinatie van engineering en hightech productiefaciliteiten onder een dak maakt VDL ETG een unieke werkgever. Hou je van complexe technische uitdagingen? En ben je pragmatisch en ambitieus? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Bornsestraat 345
7601 PB ALMELO
0546 - 540 531