Werkstudent HBO-WO

Ben jij op zoek naar een bijbaan naast jouw studie? Bekijk dan de mogelijkheden die VDL Groep jou te bieden heeft.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-5-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Wat ga je doen?

VDL ETG Almelo biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van bijbanen naast de studie. Hier hebben we geen specifieke functies voor open staan. We kijken naar jouw opleidingsachtergrond en interesses en passen daar een functie op aan. Zo hebben we onder andere keuzes in engineering, inkoop of bijvoorbeeld richting logistiek.

Functievereisten

Wat vragen wij?

Heb jij een van onderstaande studierichtingen op HBO/WO niveau? Dan zien wij jouw sollicitatie tegemoet.

  • Technische studie (algemeen)
  • Industrieel Project Ontwerper
  • Technische Bedrijfskunde
  • Werktuigbouwkunde
  • Supply Chain
  • Business Administration

Aanbod

Wat kan je van ons verwachten?

Je maakt kennis met een hightech organisatie waar jij jezelf kan ontwikkelen. VDL staat bekend om haar kracht door samenwerking, dit gevoel vind je op elke afdeling terug.Is je interesse gewekt en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen we graag je cv en motivatie voor deze vacature!

Bedrijfsprofiel VDL Enabling Technologies Group

Organisatieomschijving

Ligt jouw passie bij techniek? Wil jij producten maken die op het randje van het maakbare zijn? En werken met de allernieuwste technieken? Bij VDL ETG Almelo ontwikkelen en produceren we complexe en innovatieve modules en systemen waarvan anderen denken dat het onmogelijk is. Wij werken o.a. aan de verdere ontwikkeling van computerchips, het bestrijden van ziekten en het onderzoeken van het heelal. Met een team van ongeveer 1200 enthousiaste en gedreven collega's ontwikkelen en produceren we hightech apparatuur. Dat doen we voor internationale klanten in de semiconductor, solar, medische en aerospace industrie. Werken bij VDL ETG Almelo betekent veel variatie in je werk en samenwerken in een open en informele sfeer. Je krijgt alle kansen om met jouw kwaliteiten bij te dragen aan ons succes door de grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in je functie. De combinatie van engineering en hightech productiefaciliteiten onder een dak maakt VDL ETG een unieke werkgever. Hou je van complexe technische uitdagingen? En ben je pragmatisch en ambitieus? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Bornsestraat 345
7601 PB ALMELO
0546 - 540 531