Cleanroom monteur

Wegens uitbreiding van het team is VDL op zoek naar vakmannen/ vakvrouwen die ons montageteam komen versterken als Cleanroom monteur. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
3-4-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Wat ga je doen?

Als cleanroom monteur assembleer je high-tech producten. Samen met jouw collega's monteer je complexe machines, modules en systemen. Hier houd je onder andere ook rekening met de kwaliteitseisen en zorg jij ervoor dat je een hoogwaardig product samenstelt. Je werkt hierbij op basis van het lezen van technische tekeningen of productie documentatie en na afloop meet en registreer je het product, zodat je zorgt voor een hoge kwaliteit.


Hoe ziet jouw dag er dan uit?

Jouw dag begint al vroeg. De meeste collega’s starten al om 07.00 uur, dan zijn ze lekker vroeg weer thuis. Direct bij binnenkomst scoor je eerst even een bakje koffie en loop je richting de omkleedruimte. Daar doe je in een bepaalde volgorde je cleanroompak aan. Dat was in het begin even vreemd, maar went snel. Binnen wacht je een prettige werkplek; het is er licht, altijd exact op 21°C en natuurlijk super schoon. Jullie team begint die dag met een whiteboardmeeting, daarna ga je gefocust aan de slag. Nauwkeurig en zorgvuldig werken is namelijk erg belangrijk. Maar gelukkig is er tussendoor ook best ruimte voor een geintje. Zo vliegt de tijd voorbij en is het tijd voor de eerste pauze. Omdat je in de cleanroom niet mag eten en drinken heb je extra vaak pauze. Bij VDL ETG Almelo hebben we daarvoor een ruime gezellige kantine met eigen catering. Eet smakelijk! Daarna werken jullie in de cleanroom weer verder aan de basis module, het hart van de hightech chipmachine. Jouw buddy checkt wat jij hebt gedaan voordat jullie doorgaan naar de volgende stap van de montage. Andersom doe jij dat ook. Die ‘kracht door samenwerking’ brengen jullie hier dagelijks in de praktijk. Omdat je vanmorgen er al vroeg was, kun je nu om 15.30 uur al uitklokken en naar huis gaan.

Functievereisten

 • Je beschikt over een mbo-opleiding richting de techniek;
 • Je hebt enige ervaring in de montage;
 • Je bent een teamplayer, maar kan ook zelfstandig werken;
 • Je bent communicatief sterk en denkt mee in de ontwikkeling van de afdeling;
 • Je bent bereid om in een twee-ploegendienst te werken.

Aanbod

Werken bij VDL ETG Almelo betekent werken bij een innovatief, ondernemend bedrijf waar ‘kracht door samenwerking’ centraal staat. We hechten veel waarde aan een collegiale, prettige werksfeer. Naast uitdagend werk en leuke collega`s bieden wij je ook:

 • een marktconform salaris;
 • een jaarlijkse winstdeling;
 • 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • een goede pensioenregeling;
 • volop persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen en opleidingen;
 • een jaarlijks VDL-feest met alle collega’s van VDL Groep;
 • interne doorgroei mogelijkheden;
 • diverse collectiviteitsregelingen;
 • personeelsaanbiedingen.

Bedrijfsprofiel VDL Enabling Technologies Group

Ligt jouw passie bij techniek? Wil jij producten maken die op het randje van het maakbare zijn? En werken met de allernieuwste technieken? Bij VDL ETG Almelo ontwikkelen en produceren we complexe en innovatieve modules en systemen waarvan anderen denken dat het onmogelijk is. Wij werken o.a. aan de verdere ontwikkeling van computerchips, het bestrijden van ziekten en het onderzoeken van het heelal. Met een team van ongeveer 1200 enthousiaste en gedreven collega's ontwikkelen en produceren we hightech apparatuur. Dat doen we voor internationale klanten in de semiconductor, solar, medische en aerospace industrie. Werken bij VDL ETG Almelo betekent veel variatie in je werk en samenwerken in een open en informele sfeer. Je krijgt alle kansen om met jouw kwaliteiten bij te dragen aan ons succes door de grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in je functie. De combinatie van engineering en hightech productiefaciliteiten onder een dak maakt VDL ETG een unieke werkgever. Hou je van complexe technische uitdagingen? En ben je pragmatisch en ambitieus? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van VDL. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Bornsestraat 345
7601 PB ALMELO
0546 - 540 531