Senior Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling

Ben jij ondernemend, creatief, goed in bouwkundig ontwerpen en heb je passie voor het adviseren van ondernemers in de agrarische sector en food en industrie keten over bedrijfsontwikkeling? Vind je het leuk om van ontwerp tot oplevering bij een project betrokken te zijn? Kom dan werken bij VanWestreenen, Adviseurs Ruimtelijke Ontwikkeling. Ze zijn wegens gezonde groei voor de vestigingen in Lichtenvoorde op zoek naar een:

Senior Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-4-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Wat ga je doen?

Als senior adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling ben je de spil tussen klant en het bevoegd gezag. Het betreft een functie met een stevige inhoudelijke component, aangevuld met proces- en proceduremanagement. Je adviseert de klanten onder andere op het gebied van bestemmingsplanprocedures, stelt ruimtelijke onderbouwingen en verzoeken op, en staat de klanten bij in bezwaar- en beroepsprocedures. Binnen de kaders van de wet- en regelgeving haal je voor je klanten alles uit de kast en zo help je ze hun ambities waar te maken.

Functievereisten

Wie ben je?

Je adviseert graag ondernemers (in de agrarische sector) over bedrijfsontwikkeling en je weet de juiste toon te raken wanneer je ze helpt doelen te bereiken. Je bent iemand die graag samenwerkt in een projectteam. Je bent goed op de hoogte van de relevante ruimtelijke regels en bezit de nodige juridische kennis en werkervaring. Je behoudt overzicht en weet prioriteiten te stellen en je hebt goede communicatieve vaardigheden. Je hebt een relevante opleiding afgerond op HBO of Universitair niveau en tenminste 3-5 jaar werkervaring. Ze geven jou de mogelijkheid om je eigen loopbaan vorm te geven en te groeien op basis van je eigen ambities en mogelijkheden.

Aanbod

Wat bieden zij?

Ze bieden een mooie baan binnen een jong en enthousiast team van specialisten met een mentaliteit van aanpakken. Ze houden van collega’s die initiatief tonen en graag eigen ideeën in de praktijk brengen. Ze bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 30 vakantiedagen, een goede pensioenregeling en een marktconform salaris. Ze vinden het belangrijk dat je een goede balans vindt tussen werk en privé; ook parttime werken behoort tot de mogelijkheden.

Bedrijfsprofiel VanWestreenen

Over VanWestreenen:

VanWestreenen, Adviseurs Ruimtelijke Ontwikkeling, is een toonaangevend, onafhankelijk, adviesbureau met ruim 20 medewerkers en vestigingen in Lunteren, Lichtenvoorde en Tubbergen. Ze helpen agrarische ondernemers en bedrijven in Food & Industries bij hun bedrijfsontwikkeling. Ze adviseren en begeleiden deze ondernemers op het gebied van milieuwetgeving, ruimtelijke ontwikkeling en bouw. Of het nu gaat om het aanvragen van een omgevingsvergunning, het aanvragen van een Wet Natuurbescherming of het begeleiden bij een bestemmingsplanwijziging of subsidietraject. De organisatie kent een platte organisatiestructuur en als team spannen ze zich in om, binnen de kaders van wet- en regelgeving, het maximale voor de klanten te bereiken. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van VanWestreenen. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Varsseveldseweg 65d
7131 JA Lichtenvoorde
0544 379 737