Service monteur E en/of W

Van Kooten is op zoek naar een Service monteur E en/of W.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-11-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Als ervaren, allround en representatieve Service Monteur (W/E) bezoek jij diverse klanten uit deze regio bij diverse storingen, inspecties, kleine installaties en onderhoudsklussen. Je houdt van zelfstandig werken en je stemt de werkzaamheden af met de klant en draagt ze oplossingen aan voor verbetering van de installatie(s). Verduurzaming speelt hierbij een grote rol. Bij Van Kooten staat kwaliteit hoog in het vaandel.


Jouw rol

  • Je voert voornamelijk werktuigbouwkundige en evt. elektrotechnische werkzaamheden uit;
  • Je onderhoudt contact met onze klanten over de voortgang van jouw werkzaamheden/opdrachten en jij zorgt uiteindelijk dat alles naar tevredenheid van de klant uitgevoerd wordt;
  • Je zorgt voor de administratieve afhandeling wanneer de klus is geklaard.

Bedrijfsprofiel Van Kooten Dak- en Installatietechniek BV

Wij bestaan ruim 100 jaar! Deze mijlpaal is zelfs koninklijk bezegeld in de vorm van het schild van Hofleverancier. Dit is iets waar wij trots op zijn, maar ook niets meer dan een resultaat van “gewoon” ons werk doen. Klaar staan voor en meedenken met onze klanten als totaalinstallateur voor dak- en installatietechniek. Onze klantenkring kent een vast en duurzaam karakter. Dit komt door onze passie (en daarmee kwaliteit) voor de techniek, maar ook door ons Twentse karakter: wij doen wat wij zeggen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Van Kooten. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Ambachtstraat 10
7609 RA Almelo
0546-581010