Servicemonteur W

Zelfstandig te werk bij mooie klanten? Heb jij ervaring aan het werken aan complexe installaties en wil je werken binnen een gezellig en betrokken team? Kom dan werken in het service team bij Van Dorp Hengelo!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-4-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als Servicemonteur bij Van Dorp Hengelo ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, controleren, inspecteren en verhelpen van storingen aan werktuigbouwkundige installaties. Deze installaties staan bij onze regionale klanten binnen de zorg, kinderdagverblijf, stations en gemeentes. Deze klanten zitten maximaal op een uur reisafstand van onze vestiging. Samen met jouw bepalen we voor welke klanten jij gaat werken en hierbij mag jij ook je voorkeur uitspreken. Met deze klanten bouw je vervolgens een echte werkrelatie.


Verder bied je ondersteuning bij het inbedrijfstellen van werktuigbouwkundige en/of koelinstallaties. Dit doe je volgens de voorschriften bij onderhoud, controle, kleine modificaties, inspectie en het verhelpen van storingen. Je brengt hiervan digitale rapportages uit, registreert meerwerk en rapporteert dit aan jouw technisch beheerder.


Het werk is zeer afwisselend vanwege onze diverse klantengroep. De ene dag bezoek je meerdere klanten en de andere dag ben je een langere periode werkzaam voor dezelfde klant.

Functievereisten

  • Je bent klantgericht, flexibel en energiek.
  • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar.
  • Je beschikt over een afgeronde opleiding niveau 4 richting werktuigbouwkunde of installatietechniek.

Aanbod

  • Een salaris dat past bij jouw werkervaring volgens onze CAO klein metaal en een aantrekkelijke pensioenregeling.
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
  • 25 vakantie– en 13 ADV dagen.
  • Een fijne werkgever met aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.
  • Verantwoordelijkheid, vrijheid en ruimte voor eigen initiatief in jouw werk.
  • Een eigen werkbus.

Bedrijfsprofiel Van Dorp

Van Dorp Hengelo is een groeiende vestiging met ambitie waar een prettige werksfeer heerst. Deze vestiging telt in totaal 30 collega’s waarbij ze als team voor elkaar staan. Ze zijn open en betrokken en na werktijd worden er verschillende activiteiten met elkaar ondernomen. Bij het inplannen van de werkzaamheden wordt echt gekeken naar afwisseling en uitdaging.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Van Dorp. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Parelstraat 24
7554 TM Hengelo
(074) 249 87 10