Monteur E

Ben jij een installatiemonteur die zelfstandig te werk gaat en afwisseling en vrijheid zoekt in het werk? Is voor jou een positieve werksfeer belangrijk? En wil je onderdeel uitmaken van een betrokken team met groeiambitie? Bekijk dan deze vacature van Van Dorp.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-4-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als Installatiemonteur maak, vervang of verander je bestaande elektrotechnische installaties. Op onze mooie vestiging in Hengelo werken we regionaal voor diverse opdrachtgevers binnen de utiliteit. Je wordt ingezet op diverse projecten en de mogelijkheid om mee te lopen op Technisch Beheer. De ene dag bezoek je meerdere klanten en de andere dag ben je een langere periode werkzaam voor dezelfde klant. In deze functie krijg je echt vrijheid, Jij plant jouw werkzaamheden zelf in en bent verantwoordelijk voor de uitvoering.

Functievereisten

  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding richting Elektrotechniek
  • Je bent als hét visitekaartje van Van Dorp representatief, communicatief vaardig en klantvriendelijk;
  • Tenslotte ben je in het bezit van rijbewijs B;

Aanbod

  • Een salaris dat past bij jouw werkervaring volgens onze CAO klein metaal en een aantrekkelijke pensioenregeling;
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
  • 25 vakantie- en 13 ADV dagen;
  • Een fijne werkgever met aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling;
  • Verantwoordelijkheid, vrijheid en ruimte voor eigen initiatief in jouw werk;

Bedrijfsprofiel Van Dorp

Van Dorp Hengelo is een groeiende vestiging met ambitie waar een prettige werksfeer heerst. Deze vestiging telt in totaal 35 collega’s waarbij ze als team voor elkaar staan. Ze zijn open en betrokken en na werktijd worden er verschillende activiteiten met elkaar ondernomen. Bij het inplannen van de werkzaamheden wordt echt gekeken naar afwisseling en uitdaging.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Van Dorp. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Parelstraat 24
7554 TM Hengelo
(074) 249 87 10