Calculator/Engineer

Van Dorp is op zoek naar een Calculator/Engineer. Bekijk deze vacature voor meer informatie!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-4-2024
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Waarom jij jouw baan moet opzeggen om bij Van Dorp aan de slag te gaan als Calculator/Engineer? Da’s heel simpel:


“Bij van Dorp gaat het om de mens, leuk afwisselend werk en leuke hulpvaardige collega’s. Dit is toch de basis waarom je aan het werk gaat. In Hengelo kunnen we dit garanderen.” Zo vertelt Gert Jan Mooi, Vestigingsleider Hengelo.


Wat ga je doen?

Op onze projectenafdeling zijn wij op zoek naar een Calculator/Engineer. Als Calculator/Engineer ben jij de rechterhand van onze projectleider. Een dubbelrol waarbij je enerzijds verantwoordelijk bent voor de calculatie en het uitwerken van offertes voor projecten in aanvraag. Dit met als doel zoveel mogelijk opdrachten binnen te halen tegen een rendabele prijs, juiste tijdsnormen én juiste prijsstelling van materiaal. De projecten kunnen variëren van een volledige nieuwbouw tot een aanpassing bij een bestaande relatie.


Anderzijds ga je aan de slag als engineer en vertaal je het voorontwerp naar een definitief ontwerp. Hiervoor stel je de tekeningen op en maak je o.a. kanaal- en leidingberekeningen. Ook het compleet engineeren van een vraagstuk vanuit een opdrachtgever of onze projectenafdeling tot een uitvoeringsontwerp behoort tot jouw werkzaamheden.


Een hele afwisselende functie met veel verantwoordelijkheden! Geen dag is hetzelfde en je schakelt met veel mensen op verschillende niveaus! Hier zoeken we dan ook een echte allrounder voor!

Functievereisten

  • Je beschikt over werkervaring binnen de installatietechniek.
  • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar.
  • Je beschikt over een afgeronde technische mbo 4 opleiding (een MIT of HIT diploma is absoluut een pre).

Aanbod

  • Natuurlijk geld. Netjes volgens de cao technisch installatiebedrijf zoals het hoort.
  • Een goede pensioenregeling. Voor later.
  • 25 vakantie- en 13 ADV-dagen. Werken is leuk, vrij zijn is fijn.
  • Voor de kinderen van onze medewerkers is er een scholingsfonds vanuit Van Dorp.
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Jij hebt je eigen academie in Nieuwegein.
  • Meteen een jaarcontract dat daarna omgezet kan worden in een vast contract. Tekenen maar.
  • Goede ICT-middelen waar jij als vak professional lekker je werk mee kunt doen.

Bedrijfsprofiel Van Dorp

Van Dorp is een technisch dienstverlener met 22 vestigingen en 1.500 collega’s. En we zijn een familiebedrijf. Niet alleen omdat de familienaam in de bedrijfsnaam staat trouwens. Onze collega’s voelen zich echt een ‘familielid’ binnen de bijzondere Van Dorp-cultuur. Dat is een cultuur van hard werken, vrijheid, plezier hebben en veel voor elkaar over hebben. Een unieke sfeer waar we trots op zijn.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van van Dorp. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Parelstraat 24
7554 TM Hengelo
(074) 249 87 10