Grondwerker

Vanwege groei is Van der Kolk per direct op zoek naar een: Grondwerker (40 uur p/w)

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
3-5-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Afwisselend, dat is het werk van een Grondwerker. Als ‘ogen en oren’ van de kraanmachinist help je bij het graven en dichten van de sleuven en neem je zelf de schep ter hand op plekken waar de kraanmachinist niet kan komen. Daarnaast help je bij het herstellen van bestratingen en het aanleggen, onderhouden en verwijderen van kabels en leidingen. Jij bent als grondwerker nooit alleen op locatie. Je hoeft geen vakman te zijn, maar je hebt wel de wil om te leren en je gaat met veel enthousiasme aan het werk!


Waar ga je werken?

Jij komt terecht in een nuchtere organisatie waar geen dag hetzelfde is. We hebben een gezonde ambitie en het succes zal worden vergroot als alle voorkomende grondwerkzaamheden soepel verlopen.

Functievereisten

  • Je hebt minimaal een VMBO diploma;
  • Je hebt een flexibele, proactieve instelling en kan veilig werken;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
  • Je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat of bereid deze te behalen.


Bij Van der Kolk Infra vinden we een prettige werkomgeving erg belangrijk. We hebben een hecht team waar we op een informele manier samenwerken. We zijn een jonge, groeiende organisatie waar we hard werken, en waar tevens ruimte is voor gezelligheid, humor en een barbecue op vrijdag tijdens de weekafsluiting!

Aanbod

  • Goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen;
  • Baan voor langere tijd met intentie tot vaste aanstelling;
  • Werken in een gemotiveerd en enthousiast team;
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien;
  • Kwalitatief goed gereedschap en bedrijfskleding;
  • Goed salaris dat iedere maand op tijd op je rekening wordt gestort.

Bedrijfsprofiel Van der Kolk Infra en Groenprojecten B.V.

Opgericht in 2014 is van der Kolk Infra al zeven jaar de betrouwbare partner in Wierden en de regio Twente met kennis van zaken in grondverzet, infrastructurele en civieltechnische projecten. Door de persoonlijke aanpak en flexibiliteit werken wij als échte partner mee aan diverse projecten! Ons doel is het leveren van kwaliteit. Hierdoor hebben wij een stevige reputatie verworven bij diverse kleine en grote opdrachtgevers.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Van der Kolk. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie