Construction Supervisor

Vanwege groei, is Urenco binnen het Capacity Expansion Team op zoek naar een Construction Supervisor. Je werkt op de locatie in Almelo en komt te werken in het Project Team Hall 8.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-1-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

 • Je zorgt ervoor dat een consistent hoge standaard van werk wordt geproduceerd in overeenstemming met de specificatie en kwaliteitsnormen door regelmatige kwaliteitsinspecties met onderaannemers.
 • Leiding geven aan en toezicht houden op de dagelijkse werkzaamheden van aannemers en onderaannemers om ervoor te zorgen dat de Urenco Safe Systems of Works (SSOW) procedures worden nageleefd.
 • Veiligheidsinspecties, gevarenobservaties en raportages uitvoeren, aanbevelingen doen, ervoor zorgen dat acties worden voltooid, lessen worden geleerd en vastgelegd om continue verbetering mogelijk te maken.
 • Contact onderhouden met Contracts Manager, Project Manager, Project Engineer, met betrekking tot kostenbeheersing, afvalbeheer, variaties, veiligheid, kwaliteit en bevestiging van instructies.

Functievereisten

 • Afgeronde opleiding in een relevante technische richting
 • Uitgebreide kennis van de Construction (Design and Management) regelingen en aantoonbare ervaring met het ondersteunen van de implementatie ervan bij bouwprojecten.
 • Minimaal 3 jaar ervaring in Construction Management
 • Ervaring met het succesvol afronden van bouw- en engineeringprojecten, ook bij conflicterende prioriteiten en buiten de eigen rapportagelijn.


Als je jezelf moet omschrijven, gebruik je deze eigenschappen

 • Je bent bereid om van anderen te leren, van collega's, leidinggevende en andere om je heen. Je zoekt actief naar ideeën en meningen om specifieke beslissingen, plannen of voorstellen te helpen vormen.
 • Onderhoudt duidelijke communicatie – Je houdt de betrokken partijen op de hoogte van lopende kwesties. Je onderhoudt regelmatig contact om de tevredenheid te controleren en eventuele veranderingen in hun behoeften of positie te identificeren.
 • Het vermogen om multiculturele teamleden op één lijn te krijgen rond duidelijke, gemeenschappelijke doelen om projectdoelen met succes te bereiken, in rollen variërend van overzicht of "management door beïnvloeding" tot actieve levering.

Aanbod

 • Een uitdagende rol met goede ontwikkeling- en arbeidsmogelijkheden: wij investeren in wat jij nodig hebt.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 8% vakantiegeld, 4% middenjaarsuitkering, 3% eindejaarsuitkering, een resultaatafhankelijke uitkering en een bijdrage aan de collectieve zorgverzekering
 • In 2040 opereren we energieneutraal! Zelf ook je steentje bijdragen aan duurzaamheid? Onze energiewerkgroep kan altijd nieuwe ideeën gebruiken
 • Onze personeelsvereniging staat bekend om zijn leuke uitjes en geweldige feestjes
 • Ruimte om vrijwilligerswerk te doen
 • Aandacht voor een KERNgezonde versie van jezelf met diverse activiteiten op het gebied van leefstijl, balans en werkplezier

Bedrijfsprofiel Urenco Nederland B.V.

Urenco is de spil in een wereldwijd netwerk voor schone energieopwekking. Met ons product, verrijkt uranium, maken kerncentrales CO2-vrije elektriciteit voor 100 miljoen gezinnen, bedrijven en scholen. Urenco heeft zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel staan. Onze mensen krijgen energie van hun werk en geven dat door aan anderen. Zij bepalen het succes van de organisatie. Wij doen er daarom alles aan om een diverse en inclusieve organisatie te zijn, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. De huidige situatie in de wereld heeft geleid tot ontwikkelingen op de verrijkingsmarkt: kerncentrales zoeken naar leveringszekerheid en dat heeft geleid tot een grote toename in de vraag naar ons verrijkt uranium. Als onderdeel daarvan, zetten we in op capaciteitsuitbreiding, onder meer door twee nieuwe verrijkingshallen in Almelo. En daar kunnen we jouw kennis en ambitie goed bij gebruiken!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Urenco. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Drienemansweg 1
7601 PZ Almelo
0546 - 545 454