Technisch Training Specialist

Heb je oog voor wat een medewerker en of een organisatie nodig heeft voor (door) groei en haal jij je energie uit persoon ontwikkeling en organisatie verbetering? Bekijk dan deze vacature van Urenco!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-3-2023
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Binnen het team Operational Support hebben we het doel installaties veilig, goed en operationeel in bedrijf te nemen. Ons team bestaat uit meerdere vakdisciplines. Eén van de disciplines is support geven op het operationeel trainen. De organisatie is volop aan het ontwikkelen en groeien. Voor de vakdiscipline “Training & Development” zijn wij daarom op zoek naar een Technisch Training Specialist (32-40 uur).


Als Technisch Training Specialist ben je samen met je collega Janine (mede) verantwoordelijk voor het organiseren en ontwikkelen van trainingen binnen de afdeling Operations. Je bewaakt de kwaliteit van opleidingstrajecten voor nieuwe Operators en het Operators certificeringstraject en werkt hierin nauw samen met Sanne, onze L&D Manager.


Wat je gaat doen

 • Je bent verantwoordelijk voor de inhoud en vormgeving van trainingen;
 • Je biedt brede ondersteuning aan medewerkers en leidinggevenden binnen Operations bij individuele opleidingsprogramma’s;
 • Je werkt nauw samen in projecten zodat de ontwikkel/ trainingsbehoefte in kaart wordt gebracht en indien nodig trainingen en materiaal geleverd worden bij opgeleverde systemen.

Om je functie goed te kunnen uitvoeren hou je intensief contact met diverse disciplines binnen Urenco Nederland.


Verrijk je toekomst, join us!

Alleen ga je sneller, samen kom je verder: wij verrijken onze teams graag met diverse talenten.

Ben je enthousiast over de functie maar twijfel je of jouw achtergrond voldoende aansluit? Dan willen we je aanmoedigen om toch door te lezen. Samen kunnen wij kijken of wij jouw profiel passend kunnen maken. Het zijn juist de verschillen tussen collega's die leiden tot verrassende samenwerkingen en innovatieve oplossingen. En dat geeft ons energie! We zijn nieuwsgierig naar jou, je kwaliteiten en je talenten. Misschien ben jij wel de juiste kandidaat voor deze of andere rollen, dus aarzel niet om te solliciteren!

Functievereisten

 • HBO diploma in een technische richting;
 • Afgeronde opleiding van de Pedagogisch Technische Hogeschool is een pré;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in soortgelijke functie in een industriële omgeving;
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden Nederlands en Engels;
 • Kennis van en ervaring met ontwikkelen van content voor digitale leersystemen (CMS). 

 

Als je jezelf moet omschrijven, gebruik je deze eigenschappen

 • Sterke didactische vaardigheden;
 • Goed kunnen samenwerken;
 • Communicatief sterk; je weet binnen alle lagen van de organisatie je weg te vinden;
 • Kunnen denken in concepten;
 • Analytisch denkvermogen.

Aanbod

 • Een uitdagende rol met goede ontwikkeling- en arbeidsmogelijkheden: wij investeren in wat jij nodig hebt;
 • Een uitstekend salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, tussen de € 4000,- - € 5500,-  bruto;
 • Zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 8% vakantiegeld, 4% middenjaarsuitkering, 3% eindejaarsuitkering, een resultaatafhankelijke uitkering en een bijdrage aan de collectieve zorgverzekering;
 • In 2040 opereren we energieneutraal! Zelf ook je steentje bijdragen aan duurzaamheid? Onze energiewerkgroep kan altijd nieuwe ideeën gebruiken;
 • Onze personeelsvereniging staat bekend om zijn leuke uitjes en geweldige feestjes;
 • Ruimte om vrijwilligerswerk te doen;
 • Aandacht voor een KERNgezonde versie van jezelf met diverse activiteiten op het gebied van leefstijl, balans en werkplezier.

Bedrijfsprofiel Urenco Nederland B.V.

Urenco is de spil in een wereldwijd netwerk voor schone energieopwekking. Met ons product, verrijkt uranium, maken kerncentrales CO2-vrije elektriciteit voor 100 miljoen gezinnen, bedrijven en scholen. Urenco heeft zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel staan. Onze mensen krijgen energie van hun werk en geven dat door aan anderen. Zij bepalen het succes van de organisatie. Wij doen er daarom alles aan om een diverse en inclusieve organisatie te zijn, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. De huidige situatie in de wereld heeft geleid tot ontwikkelingen op de verrijkingsmarkt: kerncentrales zoeken naar leveringszekerheid en dat heeft geleid tot een grote toename in de vraag naar ons verrijkt uranium. Als onderdeel daarvan, zetten we in op capaciteitsuitbreiding, onder meer door twee nieuwe verrijkingshallen in Almelo. En daar kunnen we jouw kennis en ambitie goed bij gebruiken!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Urenco. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Drienemansweg 1
7601 PZ Almelo
0546 - 545 454