Proces Operator

Urenco Nederland B.V. is op zoek naar een Proces Operator. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-12-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Als je op hightech niveau wilt bijdragen aan de productie van verrijkt uranium voor de wereldenergiemarkt, dan kun jij de Operator zijn binnen onze afdeling Shift Operations. Voor deze afdeling zoeken we namelijk een fulltime Proces Operator


Wil jij een bijdrage leveren aan de optimale betrouwbaarheid en beschikbaarheid van onze installaties?


Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden?  

  • Vanuit de centrale regelkamer bewaak en bedien je procesinstallaties in teamverband. Je verzamelt, ordent en analyseert proces- en installatiegegevens en verricht hiertoe metingen.
  • Verder ben je nauw betrokken bij het verrichten van afnametesten, storingsanalyses en het 1e-lijnsonderhoud van procesinstallaties. Je beoordeelt en becommentarieert tekeningen en documenten in het kader van nieuwbouw, modificatie en onderhoud.
  • Het continu karakter van het verrijkingsproces betekent dat je werkt in een 5-ploegendienst. Daarnaast maakt de Bedrijf Hulp Verlening onderdeel uit van de functie.

Bedrijfsprofiel Urenco Nederland B.V.

Urenco is de spil in een wereldwijd netwerk voor schone energieopwekking. Met ons product, verrijkt uranium, maken kerncentrales CO2-vrije elektriciteit voor 100 miljoen gezinnen, bedrijven en scholen. Zorg voor mens en milieu is iets dat we erg belangrijk vinden. Onze mensen krijgen energie van hun werk en geven dat door aan anderen. Zij bepalen het succes van de organisatie. Wij doen er daarom alles aan om een diverse en inclusieve organisatie te zijn, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Urenco Nederland B.V. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Drienemansweg 1
7601 PZ Almelo
0546 - 545 454