Proces Operator

Wil jij op hightech niveau  bijdragen aan de productie van verrijkt uranium voor de wereldenergiemarkt? Dan is Urenco op zoek naar jou! Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
18-2-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Shift Operations

Als je op hightech niveau wilt bijdragen aan de productie van verrijkt uranium voor de wereldenergiemarkt, dan kun jij de Operator zijn binnen onze afdeling Shift Operations. Voor deze afdeling zoeken we namelijk een fulltime Proces Operator


Werkzaamheden

Vanuit de centrale regelkamer bewaak en bedien je procesinstallaties in teamverband. Je verzamelt, ordent en analyseert proces- en installatiegegevens en verricht hiertoe metingen.


Verder ben je nauw betrokken bij het verrichten van afnametesten, storingsanalyses en het 1e-lijnsonderhoud van procesinstallaties. Je beoordeelt en becommentarieert tekeningen en documenten in het kader van nieuwbouw, modificatie en onderhoud.


Het continu karakter van het verrijkingsproces betekent dat je werkt in een 5-ploegendienst. Daarnaast maakt de Bedrijf Hulp Verlening onderdeel uit van de functie.

Functievereisten

  • Je hebt een afgeronde MTS opleiding (Proces & Milieu-, Besturing- of Elektrotechniek) op niveau 4 of een VAPRO opleiding op C/D-niveau.
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en red je goed in het Engels.
  • Je werkt goed in teamverband
  • Je blijft onder werkdruk resultaatgericht functioneren en samenwerken.
  • Verder ben je bereid aanvullende cursussen, zoals vacuümtechniek te volgen.

Aanbod

  • Een uitdagende rol met goede ontwikkeling- en arbeidsmogelijkheden: wij investeren in wat jij nodig hebt.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een bijdrage aan collectieve zorgverzekering
  • Een informele en inclusieve cultuur waar collega’s nog echt collega’s zijn en een afdeling die samenwerkt als een hecht team.
  • De mogelijkheid om mee te doen aan onze vrijwilligerswerkprojecten, bootcamps en andere KERNgezond initiatieven.

Bedrijfsprofiel URENCO Nederland B.V.

Urenco is de spil in een wereldwijd netwerk voor schone energieopwekking. Met ons product, verrijkt uranium, maken kerncentrales CO2-vrije elektriciteit voor 100 miljoen gezinnen, bedrijven en scholen. Urenco heeft zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel staan. Onze mensen krijgen energie van hun werk en geven dat door aan anderen. Zij bepalen het succes van de organisatie. Wij doen er daarom alles aan om een diverse en inclusieve organisatie te zijn, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Urenco. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Drienemansweg 1
7601 PZ ALMELO
0546 - 545 454