Stagiaires gezocht!

Wil je stage lopen bij Urenco? Dat kan! Zij zijn namelijk altijd op zoek naar jong talent. Laat hun weten wie jij bent en waar jij energie van krijgt en wie weet staat er binnenkort een goede kop koffie, een eigen werkplek en een gezellig team voor jou klaar.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-1-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functievereisten

Je bent nieuwsgierig en leergierig. Je hebt een frisse kijk op dingen. Je wilt de kennis die jij hebt opgedaan tijdens je opleiding graag delen met anderen. Ze zoeken stagiaires die vol enthousiasme en met 100% inzet aan de slag gaan.

Aanbod

Urenco heeft volop mogelijkheden op MBO, HBO en WO niveau. Passende studierichtingen zijn o.a. Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, (Technische) Bedrijfskunde, Chemie en Procestechniek. Volg je een andere studie en heb je interesse om bij Urenco stage te lopen? Zij zien jouw motivatie graag tegemoet om verdere mogelijkheden te bekijken. 


En bevalt de stage van twee kanten? Dan is de kans groot dat je bij Urenco kan blijven. 

Bedrijfsprofiel Urenco Nederland B.V.

Stage lopen bij Urenco betekent werken en leren in een unieke omgeving. Ze zijn een technisch bedrijf met veel innovatie en veel aandacht voor optimalisatie in duurzaamheid. Je kunt heel veel van hun leren en ze geven hun kennis graag door, je krijgt bij Urenco veel kansen. Maar ze willen ook graag van jou leren!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Urenco. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Drienemansweg 1
7601 PZ Almelo
0546 - 545 454