Management Assistent

Word jij de nieuwe collega in het team bestuursondersteuning College van Bestuur (CvB) waarin je met name support biedt aan de voorzitter van het CvB in een uitdagende, internationale en dynamische (netwerk)omgeving?
Bekijk dan snel de vacature. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-7-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
21-8-2022
Opleidingsniveau
-

Functie omschrijving

General Affairs biedt support aan het CvB en de Universiteit als geheel. Het team bestuursondersteuning CvB regiseert en faciliteert de beleids- en besluitvormingsprocessen t.b.v. het CvB, Raad van Toezicht en Universiteitsraad.

Het team ondersteunt de adviesgremia (zoals de universitaire commissies voor onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering)  binnen de universiteit. Ook worden werkbezoeken en bestuurlijke overleggen met externe partijen (o.a. gemeente, provincie, OCW, andere onderwijsinstellingen) door het team georganiseerd. Het team werkt nauw samen met faculteiten en diensten, o.a. in verband met het aanleveren van diverse stukken en het maken van diverse afspraken.


Het team functioneert in een dynamische omgeving waarbij een groot beroep wordt gedaan op accuratesse,  flexibiliteit, communicatieve vaardigheden en stressbestendigheid. Kortom, professionaliteit staat voorop!


Er is op dit moment een fulltime vacature binnen het team bestuursondersteuning. We zoeken een ervaren collega voor de dagelijkse ondersteuning van de voorzitter CvB. Daarnaast zijn er ook andere (team)taken, zoals het organiseren van bestuurlijke overleggen, werkbezoeken en achtervang zijn voor collega’s in het team.

Functievereisten

PROFIEL

De volgende brede competenties zijn voor deze functie belangrijk:

 • collegiaal zijn en goed kunnen werken in teamverband;
 • een praktische, flexibele en pro-actieve werkhouding hebben;
 • integer zijn in het omgaan met vertrouwelijke informatie;
 • kunnen relativeren en gevoel voor humor hebben;
 • in staat zijn om zaken snel aan te leren en nieuwe taken op te pakken;
 • goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels;
 • servicegericht zijn en gevoel voor hospitality;
 • ervaren in het gebruik van ICT (microsoft, internet, social media, conference calls, presentatietools).

Verder geldt dat het noodzakelijk is om:

 • voortdurend pro-actief te kunnen schakelen met de voorzitter met het oog op een zo goed mogelijke ondersteuning in een dynamische, complexe, bestuurlijke context;
 • in het verlengde van het voorgaande: inhoudelijke verbanden te kunnen leggen en daarmee afspraken/werkzaamheden te prioriteren. Dit is van belang met het oog op o.a. accuraat agendabeheer inclusief het dagelijks beschikbaar stellen van alle relevante documentatie;
 • vergaderingen van bijvoorbeeld adviesorganen, bestuurlijke overleggen en verschillende vormen van werkoverleg goed te kunnen voorbereiden en hierbij te notuleren.
 • In voorkomende gevallen beschikbaar te zijn buiten de reguliere kantooruren.

Voor deze functie vragen wij:

 • een HBO denk- en werkniveau;
 • ruime ervaring als management-assistent in een vergelijkbare dynamische omgeving.

Aanbod

ONS AANBOD

Wij bieden een dynamische functie binnen een prettige werkomgeving. Het betreft een functie voor vooralsnog één jaar. Na deze periode behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheid. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Nederlandse Universiteiten (NU); het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.764,-- bruto per maand bij een fulltime dienstverband conform schaal 8 van de cao NU.


Wij bieden tevens een breed en uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 29 verlofdagen (+ 12 compensatiedagen) bij volledig dienstverband, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een keuzemodel arbeidsvoorwaarden.

Bedrijfsprofiel Universiteit Twente

Hoogtechnologisch met een menselijke maat Universiteit Twente uit ondernemend Enschede in Twente, is een technische universiteit, ruim gelegen op een groene ‘smart campus’ die fungeert als een slimme mini-stad met alle voorzieningen. Deze kennisinstelling vormt een multiculturele community van talentvolle en vooruitstrevende mensen die studenten, wetenschappers en docenten van over de hele wereld de best mogelijke leer-, werk- en leefomgeving wil bieden. In een sterk veranderende wereld wil Universiteit Twente hoogtechnologisch het verschil maken door grensverleggend complexe problemen helpen oplossen, zowel maatschappelijk als industrieel. De universiteit is sinds jaar en dag pionier in het verbinden van technologie, wetenschap en engineering met sociale wetenschappen. Door die combinatie draagt Universiteit Twente al meer dan 50 jaar bij aan tal van maatschappelijke veranderingen, vooruitgang en vernieuwing. Hoogwaardige faciliteiten De bruisende campus heeft vele hoogwaardige faciliteiten, zoals het wereldberoemde NanoLab, het creatieve DesignLab en het vooruitstrevende TechMed Centre. Daarnaast zijn er tal van faculteiten en gelieerde partijen met moderne faciliteiten, zoals het ITC-instituut voor geo-informatiewetenschappen en aardobservatie en het Fraunhofer Project Center voor toepassingsgerichte systeemoplossingen in de maakindustrie. Lokaal is de universiteit onder meer verbonden met Kennispark Twente, één van de acht belangrijke innovatiecampussen in Nederland. Vooroplopen in kerntechnologieën Deze universiteit staat een ‘engineering’-aanpak voor bij maatschappelijke uitdagingen. Zo worden fundamenteel technologisch en sociaal wetenschappelijk onderzoek samengesmolten tot een systematisch ontwerpproces voor industriële of maatschappelijke oplossingen. Kerntechnologieën waarin Universiteit Twente voorop loopt zijn nanotechnologie en biomedische technologie, IT, robotica en geo-informatiewetenschappen. Persoonlijke onderwijsaanpak Door studenten de ruimte te bieden met ‘student-driven learning’ en pragmatische teamprojecten, kunnen zij zich ontwikkelen tot teamspelers die ‘outside the box’ leren denken om zichzelf te ontdekken en ontwikkelen. Die aanpak draagt ook bij aan de hoge scores die Universiteit Twente behaalt op het gebied van valorisatie, zoals het helpen opstarten van inmiddels meer dan 1.000 startup en spinoff-bedrijven. Daarmee staat deze kennisinstelling aan de wieg van tal van innovatieve vormen van maatschappelijke en industriële verbindingen en vooruitgang in en buiten Twente. Wereldwijd netwerk Universiteit Twente is zowel regionaal als (inter)nationaal een katalysator in hightech-gemeenschappen en sectoren. Deze technische kennisinstelling heeft sterke banden in uiteenlopende industrieën en maatschappelijke domeinen en doet mee aan baanbrekende, wereldomspannende netwerken en programma’s. Wereldwijd onderhoudt deze universiteit een actief netwerk van ruim 45.000 alumni.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van University of Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Drienerlolaan 5
7522NB ENSCHEDE
053 489 9111