Lead Process Engineer

U-Needle is op zoek naar een Lead Process Engineer.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
18-12-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Het belangrijkste onderdeel van onze groei is nu opschaling van de naalden productie naar tienduizenden stuks per dag dit jaar, tot honderdduizenden producten per dag in 2024 . 


Hiervoor is een dedicated high-tech, volledig geautomatiseerde productielijn in ontwikkeling in de U-Needle cleanroom productiefaciliteiten in de High Tech Factory. Onderdeel van deze productielijn is een semiconductor pick & place assemblage robot, waarop de naalden worden geproduceerd.  


In een multidisciplinair team ben jij verantwoordelijk voor dit zogenaamde back-end manufacturing proces, de eerst aangesproken verantwoordelijke voor deze robot.


Bij de functie horen ook allerlei andere ontwikkelingen zoals vergaande automatisering van het verdere back-end manufacturing proces en inspectiemethoden, volautomatisch verpakken, optimaal inrichten van logistiek en allerlei voorstellen tot noodzakelijke aanpassingen van product en technologie. Allerlei doorontwikkelingen om door middel van high-tech oplossingen steeds meer naalden te kunnen produceren, waarmee we aan de groeiende vaccinatie vraag willen voldoen. Het team zal verder worden uitgebreid met ontwikkelaars en operators; de focus zal op termijn veranderen van ontwikkelen naar produceren, waardoor veel groeiperspectief ontstaat naar management en expert functies. Een mooie uitdaging, waar je specifieke machine trainingen voor nodig hebt.


Een zeer uitdagende klus, die bij jouw passie voor techniek en automatisering past, waaronder:


  • Engineering met pick & place assemblage equipment;
  • Engineering van nieuwe processen en producten voor geautomatiseerde back-end-assemblage;
  • Evaluatie en validatie van productie processen;
  • Back-end problem solver in verschillende projectteams;
  • Initiatiefnemer bij documenteren, reviewen, prioriteren, oplossen & ondersteunen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van U-Needle. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Langenkampweg 15,
7522 NM Enschede
+31 (0) 53 431 3938