Quality Control Inspector

U-Needle is op zoek naar een Quality Control Inspector.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
18-12-2022
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

De Quality Control Inspector is verantwoordelijk voor het uitvoeren en opvolgen van kwaliteitscontroles en het uitvoeren van de nodige testen voor het vrijgeven van onderdelen, halffabricaten en eindproducten. Deze rol omvat het analyseren van de metingen, het uitvoeren van tests en het bewaken van de productie. Daarnaast onderneem je actie bij de  items die niet aan de kwaliteitsnormen voldoen en ben je continu bezig met het verbeteren van  het productie- en kwaliteitscontrole proces.


Verdere taken en verantwoordelijkheden die bij deze functie horen zijn:


  • Het uitvoeren van de kwaliteitsbeoordelingen van producten die klaar zijn om te worden verzonden en van inkomende goederen;
  • Kennis van de productspecificaties om de productvereisten te begrijpen;;
  • Het weigeren van goederen s die niet voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen (IGI);
  • Documentatie van het inspectieproces (voorbereiding, uitvoering en rapportage).s;
  • Verbetermaatregelen aanbevelen aan het productieproces om ervoor te zorgen dat aan de kwaliteitscontrole normen wordt voldaan;
  • Het begeleiden van het productieproces.

Functievereisten

Ben jij die technische quality control inspector die wij zoeken, dan gaan we graag met jou in gesprek. Je hebt bij voorkeur een afgeronde mbo opleiding in een technische richting. Daarnaast is het een prĂ© wanneer je gecertificeerd bent in quality control. Je kent de QC standaarden en ISO 13485 goed. Jouw gevoel voor kwaliteit en accuratesse zijn je succesfactoren. Je gaat zeer nauwkeurig te werk, hebt oog voor detail en je hecht veel waarde aan verantwoordelijkheid. Het correct kunnen documenteren van productbeoordeling en inspectie en het kunnen lezen van technische tekeningen en specificaties zijn jou niet vreemd. 


Last but not least: We vinden het belangrijk dat je bij onze groeiende organisatie past.

Aanbod

De aanstelling is voor minimaal 32 uur per week, met uitzicht op een vast contract. Inclusief noodzakelijke training op kosten van U-Needle.  Wij bieden verder marktconforme arbeidsvoorwaarden, flexibiliteit, een prettige werksfeer, leuke collega's, dagelijkse lunch van de zaak en een heel fijne werkplek op de Campus van de Universiteit Twente.

Bedrijfsprofiel U-Needle

Organisatieomschijving

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van U-Needle. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Langenkampweg 15,
7522 NM Enschede
+31 (0) 53 431 3938