Communicatiemedewerker (24 upw)

Heb jij een goed oog voor communicatie? Hou jij je graag bezig met goede content voor social media? Vind jij ook dat communicatie direct duidelijk moet? Heb jij een sterke eigen mening en een goed gevoel voor taal? En lijkt het jou leuk om breed ingezet te worden in een leuk communicatieteam? Dan zoekt gemeente Twenterand jou. Samen groeien we in Twenterand.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-4-2024
Aantal uur
36
Vervaldatum
5-5-2024
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als allround communicatiemedewerker ben je breed inzetbaar in ons communicatieteam. Je ondersteunt de twee communicatieadviseurs, je schrijft voor en redigeert de gemeentelijke infopagina in de lokale krant en je zet nieuwsberichten op social media en de website. Samen met de online communicatiemedewerker werk je aan de doorontwikkeling van onze online communicatie. Je maakt wekelijks een mediaoverzicht, monitort de socialmediakanalen en de website, werkt samen met ons Servicepunt en gaat graag de organisatie in om te horen wat er speelt.

Functievereisten

We zoeken mensen die iets meer willen, iets unieks. Een uitdaging in een plattelandsgemeente waar je ruimte krijgt om mee te denken, waar we samen veranderen. Bij Twenterand:

  • Zijn we maatschappelijk betrokken​;.
  • Denken we mee met de politieke koers.
  • Voelen we ons thuis in een sociale organisatie.
  • Ontvangen we inspirerend leiderschap.
  • Hebben we een hart voor de publieke sector en het platteland. ​


​Ben jij onze nieuwe collega die:

  • Beschikt over een MBO+/HBO werk- en denkniveau.
  • Affiniteit heeft met online communicatie.
  • Ervaring heeft in een vergelijkbare communicatiefunctie.
  • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
  • Een goed taalgevoel heeft.


Dan ben jij onze ideale kandidaat.

Aanbod

  • Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor een periode van een jaar die bij goed functioneren na deze periode omgezet kan worden in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.666,- (aanloopschaal 7) en € 4.244,- (functieschaal 8) op fulltimebasis (36 uur per week). Het precieze bedrag stemmen we af op jouw kennis en ervaring.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder, naast je bruto salaris, een Individueel Keuzebudget van 17,05% en opname in het pensioenfonds van het ABP.
  • Een uitdagende baan binnen een gemeente die volop in ontwikkeling is.
  • Je wordt onderdeel van een gemotiveerd team met enthousiaste mensen waar ruimte is voor nieuwe initiatieven en ideeën.
  • Je krijgt de mogelijkheid om je eigen ontwikkeling vorm te geven.
  • Werken binnen een ondernemende organisatie met korte lijnen een informele cultuur.
  • Bij ons is de mogelijkheid van hybride werken aanwezig waardoor je, in overleg, werk en privé goed op elkaar kunt afstemmen. Daarbij stellen we een laptop en een mobiele telefoon ter beschikking.

Bedrijfsprofiel

Ons Twenterand, is een betrokken gemeente in het Overijssels land. Van Bruinehaar tot Den Ham, de plek waar we onze vrijheid vinden.​ Een plek waar we klaar staan voor elkaar. Met ruim 300 medewerkers voelen we ons verbonden met alle 34.000 inwoners en betrokkenen die hier wonen, werken, leven en recreëren. 


Bij Twenterand geloven we dat veranderen iets is wat je samen doet. Met onze maatschappij, inwoners en onze medewerkers. We staan klaar voor onze mensen en luisteren naar de mensen die hier leven, werken, wonen en recreëren. We zijn impactmakers, échte publieksmensen die hun verantwoordelijkheid voelen en nemen. En we houden van het Twentse landschap. We werken en leven daar op de rand waar de vonk over sloeg. Lees meer over onze unieke werkomgeving op Werken bij Twenterand | Ontdek Jouw Vonk


Ons team

Als team communicatie zetten we ons elke dag in voor onze inwoners en ondernemers. Het team bestaat nu uit twee communicatieadviseurs, een online communicatiemedewerker en een medewerker kabinetszaken. Samen vertellen we hét verhaal van Twenterand. We informeren inwoners over besluiten die hun leefomgeving raken, maar we gaan ook mee met de burgemeester die op bezoek gaat bij een jubilerend bruidspaar. We adviseren het college van B&W en de ambtelijke organisatie over de inzet van communicatie. Met een flinke dosis gezond boerenverstand en een open blik voor nieuwe mogelijkheden. Binnen dit team zijn we op zoek naar een allround communicatiemedewerker. Een nieuwe medewerker die wil groeien en met ons hard wil werken om kwaliteit te leveren. We kijken naar elkaar om en werken via korte lijntjes. Je kunt altijd bij iemand terecht. We staan altijd klaar met een glimlach.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van gemeente Twenterand. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!