Handhaver - Boa domein 1

Gemeente Twenterand is op zoek naar een Handhaver - Boa domein 1

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-4-2024
Aantal uur
36
Vervaldatum
20-5-2024
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als buitengewoon opsporingsambtenaar ben je het visitekaartje van de gemeente Twenterand in het publieke domein. Het leuke aan deze baan is dat geen dag hetzelfde is. Je zult bezig zijn met alle onderdelen van jouw vak. Samen met je collega’s bepaal je de taken en draag je bij aan de leefbaarheid en veiligheid van onze gemeente. Je bent zichtbaar aanwezig in de gemeente. Je spoort op, controleert, houdt toezicht, signaleert en onderzoekt ongewenste situaties en gedrag. Je treedt dan op als mediator/bemiddelaar en bewaker bij ergernissen of overtredingen in de openbare ruimte. Je vindt het leuk om in gesprek te gaan met inwoners en weet hen op de juiste toon aan te spreken. Waar nodig leg je bij overtredingen sancties op conform de wet- en regelgeving. Bij eventuele calamiteiten of verstoringen van de veiligheid schat je de situatie in en bepaal je welke vervolgstappen genomen moeten worden of geef je situaties door aan ketenpartners (zorg, politie, scholen, etc.) waarmee je nauwe contacten onderhoudt. Daarnaast neem je deel aan voorkomende projecten (bv. ondermijning).

Functievereisten

  • Zijn we maatschappelijk betrokken​.
  • Denken we mee met de politieke koers.
  • Voelen we ons thuis in een sociale organisatie.
  • Ontvangen we inspirerend leiderschap.
  • Hebben we een hart voor de publieke sector en het platteland. ​


Je hebt een dienstverlenende instelling. Je bent collegiaal, verbindend en stressbestendig. Je gaat doortastend te werk, kunt goed omgaan met weerstand en je weet een situatie goed te relativeren. Samenwerken en zelfstandigheid zijn voor jou hetzelfde. Je werkt op basis van gelijkwaardigheid, respect en eigenaarschap. Je staat open voor ideeën en ervaringen van anderen.


  • Je hebt een afgeronde relevante Mbo-opleiding op niveau 3-4 of Hbo-opleiding en een HTV diploma op niveau 3 of 4 of een gelijkwaardige opleiding en/of achtergrond.
  • Je hebt een geldig BOA-getuigschrift.
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B.
  • Je beschikt over digitale vaardigheden, bent communicatief sterk en weet te verbinden.
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands.

Je hebt je sporen verdiend op het gebied van toezicht en handhaving. Heb je nog geen of weinig ervaring binnen het vakgebied wordt je ook van harte uitgenodigd te solliciteren.


Verder ben je flexibel en bereid te werken in een wisselend rooster (ook in weekenden en avonduren). Indien nodig ben je, tijdens piekmomenten, eveneens bereid in de gehele regio Twente te werken.

Aanbod

  • Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor een periode van een jaar die bij goed functioneren na deze periode omgezet kan worden in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.404,- (aanloopschaal 6) en € 3.784,- (functieschaal 7) op fulltimebasis (36 uur per week). Het precieze bedrag stemmen we af op jouw kennis en ervaring.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder, naast je bruto salaris, een Individueel Keuzebudget van 17,05% en opname in het pensioenfonds van het ABP.
  • Een uitdagende baan binnen een gemeente die volop in ontwikkeling is.
  • Je wordt onderdeel van een gemotiveerd team met enthousiaste mensen waar ruimte is voor nieuwe initiatieven en ideeën.
  • Je krijgt de mogelijkheid om je eigen ontwikkeling vorm te geven.
  • Werken binnen een ondernemende organisatie met korte lijnen een informele cultuur.
  • We stellen een laptop en een mobiele telefoon ter beschikking.

Bedrijfsprofiel

Ons Twenterand, is een betrokken gemeente in het Overijssels land. Van Bruinehaar tot Den Ham, de plek waar we onze vrijheid vinden.​ Een plek waar we klaar staan voor elkaar. Met ruim 300 medewerkers voelen we ons verbonden met alle 34.000 inwoners en betrokkenen die hier wonen, werken, leven en recreëren. 


Bij Twenterand geloven we dat veranderen iets is wat je samen doet. Met onze maatschappij, inwoners en onze medewerkers. We staan klaar voor onze mensen en luisteren naar de mensen die hier leven, werken, wonen en recreëren. We zijn impactmakers, échte publieksmensen die hun verantwoordelijkheid voelen en nemen. En we houden van het Twentse landschap. We werken en leven daar op de rand waar de vonk over sloeg. Lees meer over onze unieke werkomgeving op Werken bij Twenterand | Ontdek Jouw Vonk


Ons team

Elke dag zetten we ons als één groep in voor alle inwoners en betrokkenen. Ons team Toezicht, Handhaving en Veiligheid bestaat uit 12 enthousiaste, bevlogen collega’s met een grote mate van diversiteit aan kennis en kunde. Binnen dit team zijn we op zoek naar een buitengewoon opsporingsambtenaar. Een nieuwe medewerker die wil groeien en met ons hard wil werken om kwaliteit te leveren. Er is een plezierige werksfeer waarin de samenwerking versterkt wordt door elkaar scherp te houden, uit te dagen en te inspireren. Daarbij staan onze professionals in nauwe verbinding met het bestuur, inwoners, ondernemers en instellingen, samenwerkingspartners en natuurlijk met de eigen organisatie. Zo gezegd zijn hier de lijntjes kort. Samen leveren we een bijdrage aan een veilige leefomgeving en hebben we een verbindende, inspirerende en visualiserende rol. We kijken naar elkaar om en je kunt altijd bij iemand terecht. We staan altijd klaar met een glimlach.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van gemeente Twenterand. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!