Eerste Monteur / Technisch Specialist

Het ene moment voer je een APK-keuring uit, een uur later los je een storing op en ’s middags ben je bezig met een grote beurt aan een zijlader. Iets voor jou? Bekijk dan deze vacature!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
6-7-2024
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Het ene moment voer je een APK-keuring uit, een uur later los je een storing op en ’s middags ben je bezig met een grote beurt aan een zijlader. Alle onderdelen van het vak komen voorbij in jouw werk. In de Werkplaatsen werken we zowel aan zware als lichte bedrijfswagens van merken als VOLVO, SCANIA en DAF. Jouw focus ligt met name op zware bedrijfswagens en de complexe opbouw hiervan, zoals laadkranen, zijladers en winterdienstvoertuigen. Ook elektrische voertuigen maken onderdeel uit van het wagenpark. Je bent een zelfstandig werkend monteur en geeft begeleiding aan (leerling) monteurs. Daarnaast heb je een proactieve en adviserende rol richting de organisatie en leveranciers waarmee we werken. Jouw standplaats is Enschede, maar je bent ook inzetbaar in de overige werkplaatsen van Twente Milieu. Je werkt standaard van 7.30 tot 16.00 uur. Je bent bereid om ingezet te worden voor de storingsdienst en technische ondersteuning tijdens de gladheidsbestrijding.


Waarom je dit bij Twente Milieu gaat doen is… 

Omdat je komt werken in een organisatie waar we alle specialismen zelf in huis hebben. Van bedrijfswagenmonteurs tot personenwagenmonteurs en constructiemedewerkers. Je werkt met de bekendste merken en volgens de nieuwste technieken. Je ziet uitdaging in de stappen die Twente Milieu zet richting een volledig duurzaam (emissieloos) wagenpark. Daarin kun je meebewegen en daar krijg je energie van. Je bent onderdeel van een betrokken team met veel humor en waar collega’s altijd voor elkaar klaarstaan.

Functievereisten

Jij bent… 

Zelfstandig, besluitvaardig en resultaatgericht. Je hebt veel vakinhoudelijke kennis en een groot probleemoplossend vermogen. Je bent in staat om zelfstandig problemen op te sporen en te verhelpen en voert het werk kostenbewust en duurzaam uit. Je kent de ontwikkelingen in de organisatie en denkt mee voor de toekomst om processen nog makkelijker en beter te maken.


Wat zien we graag op jouw CV?

 • Minimaal mbo werk- en denkniveau met diploma Eerste Monteur of een vergelijkbare opleiding;
 • Aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Minimaal Keurmeester APK 1;
 • Rijbewijs BE, eventueel rijbewijs C of bereid om deze te halen.

Aanbod

Een mooie functie in een organisatie waar het werk samen gebeurt. We staan voor elkaar klaar en zorgen samen dat het werk afkomt. Het 'samen doen’ betekent ook dat je bij ons de ruimte krijgt om jezelf te zijn en dat ook jouw mening belangrijk is. Wat je verder kunt verwachten: 

 • Een jaarcontract waarbij we er natuurlijk snel een vast contract van maken als de klik met het werk en de collega's waarmee je samenwerkt goed is;
 • Salaris op basis van de CAO Grondstoffen Energie en Omgeving Services schaal F, minimaal € 2.890 en maximaal € 3.744 bruto per maand;
 • Persoonlijk Arbeidsvoorwaarden Budget van 13,44% per maand. Dit kun je uit laten betalen of inzetten voor extra verlof, scholing of extra pensioenopbouw;
 • Naast wettelijke vakantie-uren ook een aantrekkelijk aantal bovenwettelijke vakantie-uren die je maximaal 5 jaar lang mag sparen;
 • Pensioenopbouw bij ABP;
 • Collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Loyalis;
 • Een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen, zoals bedrijfsfitness, fiets(lease)plan en collectiviteitskorting op (zorg)verzekeringen;
 • Tot slot krijg je een mobiele telefoon van Twente Milieu.

Bedrijfsprofiel Twente Milieu

Wist je dat we bij Twente Milieu alle voertuigen en machines in eigen beheer hebben in de werkplaatsen in Enschede, Almelo en Oldenzaal? We zijn niet afhankelijk van dealers, hebben een eigen planning en bepalen dus zelf welk werk als eerste gebeurt. Allemaal met als doel om onze voertuigen zo kort mogelijk stil te hebben staan en dagelijks zonder problemen te laten rijden. Hiervoor hebben we iedere dag een groot team van vakspecialisten klaarstaan.


Dit is Twente Milieu

Volop zon of centimeters sneeuw, op feestdagen en in het weekend, de ruim 400 medewerkers van Twente Milieu werken ‘met mekaar’ aan een schoon, groen en leefbaar Twente. Veur altied. Twente Milieu is een sociale werkgever en biedt kansen aan iedereen. Bij Twente Milieu werken echte buitenmensen, voor het beheren en onderhouden van de openbare ruimte en voor de inzameling van het afval. De collega’s op kantoor en in de werkplaatsen zorgen ervoor dat het werk buiten veilig, op tijd, duurzaam en gewoon goed wordt uitgevoerd.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Twente Milieu. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Marssteden 37
7547 TE ENSCHEDE
0900 - 8520 111