Bijrijder/belader

Wil jij een steentje bijdragen aan een schoner Twente? Wil jij een baan in de openlucht met een leuk en gezellig team? Ga aan de slag als Bijrijder Belader bij Twente Milieu! Nieuwsgierig? Lees snel verder.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
5-12-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als belader achter de vuilniswagen bij Twente Milieu help je mee bij het inzamelen van afval. Het trekken van de containers is soms best zwaar, dus fysiek fit zijn is belangrijk. Tevens kun je ingezet worden als gastheer op de afvalbrengpunten. Op de afvalbrengpunten help je inwoners hun afval goed te scheiden.

Functievereisten

Je bent natuurlijk gemotiveerd om aan de slag e gaan en daarmee is het halve werk al gedaan. Daarnaast is het belangrijk dat jij ook de volgende dingen met je mee brengt:

  • Klantvriendelijkheid: jij bent het visitekaartje door heel Twente;
  • Flexibiliteit: Het kan voorkomen dat er soms iets minder werk is, 4 Minutes heeft bijna altijd vervangend werk voor jou op deze dagen;
  • Beheersing van de Nederlandse taal;
  • Woonachtig in of rondom Twente;
  • Beschikbaarheid minimaal 3 diensten per week.

Aanbod

4 Minutes biedt een baan met toekomst. Als eerste leverancier van Twente Milieu bieden wij minimaal 6 beladers jaarlijks de kans om op kosten van 4 Minutes hun rijbewijs C te halen en door te stromen naar de functie van chauffeur-belader. Je kunt tussen 07.30 tot 22.00 uur op verschillende locaties worden ingezet. Het uurloon als belader is minimaal €12,55 bruto (vanaf 18 jaar). Ook komen er werkzaamheden voor op zaterdagen en zon- en feestdagen.

Wij beschikken over uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de CAO Afval & Milieu Services. Daarnaast hebben wij een uitgebreid pakket aan overige arbeidsvoorwaarden en bedrijfsregelingen.

Bedrijfsprofiel Twente Milieu

Twente Milieu is bij veel Twentenaren bekend van het ophalen van huisvuil. Wat velen echter niet weten is dat ze ook op andere gebieden actief zijn. Denk hierbij aan onder andere het beheer van verkeerslichten en het onderhoud van riolering. Twente Milieu is een organisatie met ambitie. Zij streven naar een afvalloze maatschappij in 2030.

Wij bieden een uitdagende baan binnen een organisatie die vooruit wil. Je krijgt de gelegenheid om daar je steentje aan bij te dragen en onderdeel te zijn van een organisatie met een informele, mensgerichte sfeer die bouwt aan haar toekomst.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Twente Milieu. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Marssteden 37
7547 TE ENSCHEDE
0900 - 8520 111