Content Marketeer

Ben jij een creatieveling pur sang, een teamplayer en wil je impact maken met originele content? Ben jij zelfstandig, gedreven en een echte aanpakker? Dan heb je hier bij Twente Board misschien wel jouw nieuwe baan gevonden!  

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
18-3-2024
Aantal uur
28
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

In deze nieuwe functie binnen Twente Board Development ga je deel uitmaken van ons gedreven en enthousiaste marketing- en communicatieteam, laten we zien wat Twente Board doet en zetten we samen Twente verder op de kaart. 

 

Jij realiseert onze doelen door de focus te houden op het creëren van afwisselende content. Je houdt overzicht door het terug te brengen naar maandelijkse- en wekelijkse (online) activiteiten. 

Door planmatig te werken maak je het werk behapbaar en verlies je onze KPI’s niet uit het oog.  


Op dagelijkse basis ben je o.a. bezig met:

 • contentstrategie, social media strategie, schrijven, creatie en planning van content;
 • je focus ligt op verschillende vormen van copywriting; het schrijven van uitdagende en  inspirerende verhalen, nieuws- en persberichten, social media berichten, en pakkende nieuwsbrieven;  
 • mede opstellen en uitvoeren van het communicatieplan van Twente Board 
 • optimalisatie van SEO content o.b.v. zoekbehoefte van de doelgroep; 
 • creatief meedenken aan en opzetten en uitvoeren van nieuwe campagnes; 
 • het analyseren van onze huidige en nieuwe content. Hoe goed de content het doet en wat kunnen we verbeteren of de volgende keer anders doen;  
 • je verdiept je in onze doelgroep en weet hen met jouw teksten te raken en te inspireren; 
 • het bewaken van onze huisstijl op de verschillende online kanalen. 


Het betreft een afwisselende en uitdagende functie voor 24 tot 32 uur per week, waarin je een breed scala aan taken zult vervullen en ruimte krijgt om verantwoordelijkheid te nemen. 

Functievereisten

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • je hebt kennis van SEO/SEA;
 • je hebt affiniteit met AI;
 • je hebt een vlotte schrijfstijl;
 • je bent gestructureerd, kunt het overzicht bewaren en kunt omgaan met deadlines; 
 • je bent gretig en hebt een grote creatieve inslag met uitstekende; communicatieve vaardigheden.


Kort samengevat vragen we voor deze functies de volgende competenties:

 • je bent organisatiesensitief en weet verschillende belangen binnen de organisatie te  behartigen; 
 • je beschikt over empathisch vermogen en kent je doelgroep;  
 • je bent creatief en zet vernieuwende ideeën om naar concrete plannen en acties; 
 • je hebt strategisch inzicht en overzicht. Wat zet je in, wanneer en op welke termijn?
 • je hebt oog voor detail.

Aanbod

Werken moet vooral leuk zijn, uitdagend en het liefst elke dag anders. 

We bieden je een gevarieerde functie in een ondernemende en dynamische omgeving. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werkzaamheden naar eigen inzicht uit te kunnen voeren. Deze functie wordt aangeboden voor 24-32 uur per week. Afhankelijk van leeftijd en ervaring verdien je een bruto maandsalaris tussen € 3.226,- en € 4.036,- (op basis van 38 uur). Je ontvangt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.  

Daarnaast bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden, opleidingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering. En natuurlijk krijg je enthousiaste collega’s en ga je mee met gezellige teamuitjes.  


Bedrijfsprofiel Twente Board

Twente Board is een spin in het web tussen ondernemers, onderwijs en overheid in Twente. Twente Board Development is de uitvoerings- en ontwikkelorganisatie van Twente Board. Samen hebben we één belang en dat is het versterken van de economie in Twente. Dit doen we door mee te denken en te investeren in kansrijke en innovatieve projecten. Ons uiteindelijke doel is een groene technologische topregio waar het goed wonen, werken en leven is. Oftewel, samen streven we naar het Bruto Twents Geluk!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Twente Board. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

M. H. Tromplaan 1
7511 JJ Enschede
085 022 0605