Teamleider 2D Laser

Trumpf is op zoek naar een Teamleider 2D Laser. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-5-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als teamleider ben jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen, organiseren, verbeteren en optimaliseren van de installatie-, storings- en onderhoudswerkzaamheden richting onze klanten. De functie speelt zich af op de afdeling Service. Binnen het team 2D Laser werken mensen met verschillende achtergronden, o.a. binnendienstmedewerkers en monteurs. Wij zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om deze individuen te smeden tot één geheel; iemand die snapt dat je door het benutten van elkaars sterktes kunt komen tot een sterker geheel. Daarnaast draag je bij aan de lange termijnvisie van innovatie en klanttevredenheid. Onze innovatiefilosofie begint bij de klant. Wij vertrekken vanuit zijn opgaven en ontwikkelen oplossingen in het kader van een totaalpakket.

Functievereisten

 • Minimaal een technische opleiding op HBO-niveau, bijvoorbeeld Technische Bedrijfskunde of Mechatronica;
 • Relevante ervaring met plaatbewerkingsmachines, machinebouw en/of metaalbewerking;
 • Commerciële en leidinggevende kwaliteiten;
 • Een besluitvaardige, resultaatgerichte houding;
 • Uitstekende beheersing  van de Nederlandse en Duitse of Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je staande kunnen houden in een hectische dynamische omgeving;
 • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden;

Aanbod

 • Een bedrijfscultuur die openstaat voor nieuwe ideeën en oplossingen.
 • Je krijgt vanaf dag één veel verantwoordelijkheid en uitdagingen.
 • 27 vakantiedagen en 6 of 13 ATV-dagen.
 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling.
 • Een marktconform salaris tussen de € 5.000,= en 6.000,=, afhankelijk van kennis en ervaring.

Bedrijfsprofiel Trumpf

TRUMPF Nederland B.V. TRUMPF is een toonaangevend, wereldwijd, hightechbedrijf en produceert plaatbewerkingsmachines, lasers en elektronica voor industriële toepassingen. De technieken worden gebruikt bij de vervaardiging van de meest uiteenlopende producten, van voertuigen, gebouwen en mobiele apparaten tot state-of-the-art stroom en dataopslag. Als onafhankelijk familiebedrijf denken en handelen we op lange termijn. Dit is de reden waarom wij garant staan voor innovaties over vele tientallen jaren. Het familiebedrijf TRUMPF werd in 1923 in Ditzingen, in de buurt van Stuttgart opgericht als mechanische werkplaats. Het bedrijf groeide uit tot een multinational met meer dan 11.000 medewerkers verspreid over 60 vestigingen wereldwijd. De TRUMPF Groep behoort tot de wereldwijd leidende ondernemingen in de productietechniek. Door samen met de klant nieuwe businessmodellen te creëren en zo hun weg naar een digitale productieomgeving te onderzoeken staat TRUMPF vooraan in de gehele ontwikkeling en begeleiding wat Industrial internet of things en het koppelen van machines voor een bedrijf kan opleveren. Men ziet meer, weet meer en haalt zo het beste uit de productie die gedaan wordt door TRUMPF machines door samen met de klant het gehele proces in te gaan.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Trumpf. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

John Maynard Keynesstraat 301
7559 SV HENGELO
088 - 4002 400