Verzorger

TMZ is op zoek naar een Verzorger

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-3-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Wil jij werken bij een van de 5 best gewaardeerde verpleeghuisorganisaties van Nederland? TMZ scoort in 2023 een 8,8 op Zorgkaart Nederland!


TMZ bekijkt graag samen met jou wat wij kunnen bieden. Het is ons veel waard dat jij je direct thuis voelt. Wij zijn er trots op dat onze medewerkers meer dan tevreden zijn. Niet stilstaan in je vak speelt daarbij een grote rol. Zodra jij merkt dat jij nóg meer deskundigheid nodig hebt, kijken wij samen hoe jij je verder kunt ontwikkelen.


Meedenken en werken als zorgstudent

Als zorgstudent sta jij aan het begin van je loopbaan. Jij bent met jouw frisse blik een aanwinst voor het team en biedt ondersteuning waar mogelijk. Jij wilt graag aan de basis staan en hecht waarde aan goede ouderenzorg. Jij bent een belangrijke en verantwoordelijke collega en stelt het welbevinden van de cliënt voorop. Door tijdens jouw studie praktijkervaring op te doen, verdien je niet alleen een mooi salaris, maar ben je ook actief betrokken bij de voortzetting van een aangenaam woonklimaat voor onze cliënten.


Zorg verlenen en regelen als zorgprofessional

Vanuit Troef leer jij snel te schakelen op verschillende afdelingen en teams. Deze verbindende rol wil jij graag verder ontwikkelen, draag jij actief uit en geeft jou energie en werkplezier.


Voordelen


Als medewerker Troef word jij warm ontvangen door de verschillende teams die jij gaat ondersteunen;

Je komt op veel verschillende plekken waardoor jij je snel kunt ontwikkelen en kunt ontdekken waar je energie van krijgt;

Op de hoogte blijven

Als zorgstudent of gediplomeerd zorgprofessional vind jij het belangrijk om op de hoogte te blijven. Jouw vak ontwikkelt zich voortdurend. Bij TMZ zit je goed – wij zijn niet voor niets erkend leerbedrijf.

Functievereisten

 • Een loopbaan bij een organisatie die ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan en waar jij jezelf mag zijn;
 • Een werkgever die aandacht heeft voor gezondheid en vitaliteit;
 • Een organisatie die actief investeert in Technologie en Innovatie en waar jij praktisch wordt ondersteund in het (verder) ontwikkelen van jouw digitale vaardigheden;
 • Salaris en FWG inschaling afhankelijk van functieniveau en ervaring;
 • Goede pensioenregeling (PFZW);
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT;
 • Lidmaatschap V&VN
 • Prettige overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; een aantrekkelijk fietsplan, volop opleidingsmogelijkheden via de TMZ Academie, online trainingen via GoodHabitz en een bijdrage in sport en beweging, coaching en cursussen;
 • Kortingen op verzekeringen bij verschillende verzekeraars.


Jij hebt nodig:


 • Professionele passie voor de ouderenzorg;
 • Empathisch vermogen en goede sociale- en communicatieve vaardigheden;
 • Studerend voor Verzorgende IG, MBOV of HBOV;
 • Al gediplomeerd Verzorgende IG of MBOV;
 • BIG-registratie (bij MBOV);
 • Brede interesse in je vakgebied, kwaliteit en deskundigheidsbevordering;
 • Verklaring omtrent Gedrag (VOG) – TMZ betaalt de kosten.

Bedrijfsprofiel TriviumMeulenbeltZorg

Troef staat voor Team voor Regionale Ondersteuning met Eigen regie en Flexibiliteit en is succesvol actief in de regio Hengelo. Wij willen Troef verder door-ontwikkelen en opzetten binnen andere regio’s van TMZ. We zoeken om die reden zorgstudenten en gediplomeerde zorgprofessionals die hier warm voor lopen.


Regio’s:                                  TMZ breed

Aantal uur per week:     In overleg


Als medewerker binnen Troef heb jij een troef in handen om het eigen rooster vorm te geven en te bepalen waar en wanneer je werkt binnen de regio van je voorkeur. Daarnaast kunnen zorgteams hun troef (jou dus) inzetten wanneer zij het rooster niet rond kunnen krijgen

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van TMZ. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!