MBO verpleegkundige die veranderingen oppakt en aanpakt. Regio Hengelo

Kun jij vanuit jouw verpleegkundig inzicht op correcte wijze aanpakken, doorpakken en kordaat optreden? Ben jij een voorbeeld voor jouw teamcollega’s, sta jij open voor nieuwe inzichten en weet jij deze ook over te brengen op het team? Dan past deze baan bij TMZ bij jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-5-2023
Aantal uur
28
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Zorg verlenen en regelen

Als MBO verpleegkundige verleen jij zelfstandig verpleegkundige zorg in gemiddeld tot hoog complexe instabiele situaties waarbij meerdere ziekten en beperkingen elkaar beïnvloeden. In je werk krijgt je te maken met wisselende rollen waaraan jij moet voldoen en waartussen jij voortdurend switcht.


Jij zorgt voor de beste ondersteuning van de bewoners. De kwaliteit van leven van de bewoners staat daarbij altijd voorop. Naast het leveren van kwalitatieve zorg, stel jij het zorgdossier op, coördineer en plan jij de zorg en assisteer jij bij medisch-technische handelingen. Jij weet wat jouw bewoner nodig heeft en handelt daar naar.


In gesprek

Jij informeert, adviseert en instrueert de bewoner en diens netwerk omtrent de gezondheidssituatie. Goed contact met het netwerk rond jouw bewoners staat dus voorop. In onze ‘teams voor persoonlijke zorg’ hebben namelijk ook naasten een belangrijke rol. Jij weet welke disciplines, ook buiten TMZ, betrokken kunnen worden om keuzes te maken ten aanzien van mogelijkheden en consequenties in de zorg en begeleiding.


Breder en dieper

Jij kijkt breder dan jouw eigen team en hebt contact met alle professionals rond jouw bewoners. Een open werkhouding met ruimte voor feedback spreekt vanzelf. Jij bent een samenwerkingspartner die prima rapporteert, overlegt en overdraagt.


Op de hoogte blijven

Als professionele MBO verpleegkundige vind jij het belangrijk om op de hoogte te blijven. Jouw vak ontwikkelt zich voortdurend. Bij TMZ zit je goed – wij zijn niet voor niets een erkend leerbedrijf!

Functievereisten

 • Professionele passie voor de ouderenzorg;
 • Empathisch vermogen en goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Diploma MBO Verpleegkunde;
 • BIG-registratie;
 • Kennis van de regionale sociale kaart;
 • Verklaring omtrent Gedrag (VOG) – TMZ betaalt de kosten.

Aanbod

 • Een loopbaan bij een organisatie die ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan en waar jij jezelf mag zijn;
 • Een werkgever die aandacht heeft voor gezondheid en vitaliteit;
 • Een organisatie die actief investeert in Technologie en Innovatie en waar jij praktisch wordt ondersteund in het (verder) ontwikkelen van jouw digitale vaardigheden;
 • Salaris FWG 45 (max. € 3.575,63 bij een fulltime dienstverband);
 • Goede pensioenregeling (PFZW);
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT;
 • Lidmaatschap V&VN;
 • Prettige overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; een aantrekkelijk fietsplan, volop opleidingsmogelijkheden via de TMZ Academie, online trainingen via GoodHabitz en een bijdrage in sport en beweging, coaching en cursussen;
 • Kortingen op verzekeringen bij verschillende verzekeraars.

Bedrijfsprofiel TriviumMeulenbeltZorg

Wat wil jij?

TMZ bekijkt graag samen met jou wat wij kunnen bieden. Het is ons veel waard dat jij je direct thuis voelt. Wij zijn er trots op dat onze medewerkers meer dan tevreden zijn. Niet stilstaan in je vak speelt daarbij een grote rol. Zodra jij merkt dat jij nóg meer deskundigheid nodig hebt, kijken wij samen hoe jij je verder kunt ontwikkelen.


Waar?

Wij zijn op zoek naar meerdere gediplomeerde MBO verpleegkundigen intramuraal.

 • Regio:                    Hengelo, locatie het Hof
 • Afdeling:              somatiek
 • Aantal uur:         24-28 uur (in overleg)


Bij TMZ worden MBO verpleegkundigen op hun waarde geschat en ook als zodanig ingezet en uitgedaagd. De teams die de nieuwe collega een warm welkom willen geven hebben elk een eigen ‘gezicht’ en dynamiek. Wat ze verbindt is de wens om de bewoners kwaliteit van leven te bezorgen en dit ook samen te doen. Tijdens jouw verantwoordelijke dienst ben je niet alleen voor je eigen team, maar ook voor de locatie het eerste aanspreekpunt.


De regio Hengelo heeft met 2 grote locaties een centrale positie op het gezondheidspark in Hengelo. Verschillende zorgvoorzieningen zijn daardoor allemaal bij de hand. Het Borsthuis en het Hof hebben elk hun eigen sfeer en kenmerken. Het zorgaanbod is zeer divers. Deze locaties zijn daarmee een levendige plek om te wonen, te ontmoeten en te beleven. De nieuwbouwplannen voor locatie het Hof zijn bijna gereed waaronder ook de totstandkoming van een afdelinfg voor dementie en ernstig probleemgedrag. Kortom, voldoende mogelijkheden om mee te groeien in deze mooie ontwikkelingen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van TMZ. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!