Zorgstudenten die verder willen in hun ontwikkeling

Ben jij bezig met een zorgopleiding Verzorgende-IG, MBOV of HBOV en wil jij jouw nieuwe kennis inzetten in de praktijk? Krijg jij energie van een stimulerende werkomgeving waar je mening telt? Zie jij een vakantie / bijbaan als een kans om jezelf verder te ontwikkelen? Dan is TMZ in Twente op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-7-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

TMZ bekijkt graag samen met jou wat wij kunnen bieden. Het is ons veel waard dat jij je direct thuis voelt. Wij zijn er trots op dat onze medewerkers meer dan tevreden zijn. Niet stilstaan in je vak speelt daarbij een grote rol. Zodra jij merkt dat jij nóg meer deskundigheid nodig hebt, kijken wij samen hoe jij je verder kunt ontwikkelen.


Meedenken en werken

Als zorgstudent sta jij aan het begin van je loopbaan. Jij bent met jouw frisse blik een aanwinst voor het team en biedt ondersteuning waar mogelijk. Jij wilt graag aan de basis staan en hecht waarde aan goede ouderenzorg. Jij bent een belangrijke en verantwoordelijke collega en stelt het welbevinden van de cliënt voorop. Door tijdens jouw studie praktijkervaring op te doen, verdien je niet alleen een mooi salaris, maar ben je ook actief betrokken bij de voortzetting van een aangenaam woonklimaat voor onze cliënten.


Starten en meegroeien

Binnen TMZ mag jij starten onder de hoede van ervaren collega’s. Jij leert van hen en zij van jou. Tijdens jouw werkzaamheden heb je een actieve werkhouding waardoor jij snel dingen oppikt en oppakt. Een positief humeur, humor en collegialiteit zorgen ervoor dat elke werkdag voldoening geeft. Gedurende jouw studie groeien de werkzaamheden met je mee in overeenstemming met jouw verworven kwalificaties. Uiteraard blijven wij graag met je in gesprek over jouw loopbaanwensen na je diplomering.


Op de hoogte blijven

Als professionele zorgstudent vind jij het belangrijk om op de hoogte te blijven. Jouw vak ontwikkelt zich voortdurend. Bij TMZ zit je goed – wij zijn niet voor niets een erkend leerbedrijf!

Functievereisten

  • Een aantoonbaar positief afgeronde stageperiode binnen de opleidingen MBO Verzorgende IG, MBO Verpleegkunde of HBO Verpleegkunde;
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Empathisch vermogen en een flexibele en actieve instelling;
  • Verklaring omtrent Gedrag (VOG) – TMZ betaalt de kosten.

Aanbod

  • Salaris afhankelijk van de fase in je opleiding, volgens de CAO VVT;
  • Goede pensioenregeling (PFZW);
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT;
  • Prettige overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; een aantrekkelijk fietsplan, volop opleidingsmogelijkheden via de TMZ Academie, online trainingen via GoodHabitz en een bijdrage in sport en beweging, coaching en cursussen;
  • Kortingen op verzekeringen bij verschillende verzekeraars.

Bedrijfsprofiel TriviumMeulenbeltZorg

Binnen TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) zetten ruim 2400 medewerkers en 1600 vrijwilligers zich dagelijks in om ouderen en chronisch zieken goede en persoonlijke zorg te bieden. In moderne en duurzame woonzorgcomplexen en bij mensen thuis biedt TMZ onder andere verpleging, verzorging, begeleiding en personenalarmering. TMZ is actief in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Tubbergen en Twenterand. De relatie en samenwerking tussen cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en professionals staan bij ons centraal. Samen verlenen we de zorg en maken we de zorg persoonlijk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Trivium Meulenbelt Zorg. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!