Mendix Ontwikkelaar

TRIMM is op zoek naar een Mendix Ontwikkelaar.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-5-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Mendix ontwikkelaar bij TRIMM maak je deel uit van ons gedreven Low-code team, waar we focussen op het digitaliseren en automatiseren van processen en het bouwen van cutting-edge web- en mobiele applicaties. Onze missie is duidelijk: innovatie voorop, met een sterke focus op big data en AI, om zo onze klanten te voorzien van baanbrekende oplossingen.


Je bent actief betrokken bij de ontwikkeling van applicaties voor onze klanten, waarbij jouw expertise en inzet ervoor zorgen dat we niet alleen aan de verwachtingen van onze klanten voldoen, maar deze overtreffen. Samen streven we naar innovatie en excellentie, waarbij jouw bijdrage van onschatbare waarde is voor het behalen van onze ambitieuze doelen en het leveren van hoogwaardige oplossingen aan onze klanten.


Daarnaast ben je in jouw rol als technisch verantwoordelijke de architect achter onze technische strategieën. Je definieert en implementeert richtlijnen, en draagt bij aan de continue verbetering van de TRIMM-standaard voor Mendix, zowel intern als voor onze klanten.


TRIMM werkt voor klanten als Grolsch, KLM, SPIE, Nexperia en nog veel meer.

Functievereisten

 • Je hebt een opleidingsachtergrond in de richting van Business Information Technology, Technische bedrijfskunde of HBO-ICT in de richting van Business & IT of anders gerelateerd
 • Ervaring met Mendix (minimaal twee jaar);
 • Je hebt een proactieve houding;
 • Je denkt mee over mogelijkheden.


Dit zoeken wij!

 • Ervaring in het ontwikkelen van webapplicaties in Mendix;
 • Ervaring in ontwikkeling native mobile applicaties in Mendix is een pré;
 • Kennis van Java en front-end development is mooi meegenomen maar geen must;
 • Groot verantwoordelijkheidsgevoel en een grote mate van zelfstandigheid;
 • Je bent leergierig en op de hoogte van de laatste technieken, met passie voor internet;
 • Goede Nederlands- en Engelstalige communicatieve vaardigheden in woord en schrift.

Aanbod

Met jouw expertise heb je veel invloed in het nemen van beslissingen over architectuur, procedures en werkprocessen rondom onze Mendix ontwikkeling.


Bij TRIMM kennen we geen uitgesproken hiërarchie. Je krijgt veel vrijheid om te innoveren en te leren, waardoor je je kunt ontwikkelen op technisch en persoonlijk gebied. Jouw ontwikkeling als professional gaat uiteraard gepaard met een ontwikkeling in arbeidsvoorwaarden.


TRIMM heeft een stevig opleidingsbudget en we creëren ruimte om cursussen of meetups bij te wonen, maar we willen dat je zelf aangeeft waarin je je verder wilt ontwikkelen en op welke manier je dit wilt aanpakken. Dit zorgt ervoor dat je met meer focus en motivatie aan jouw groei kunt werken.


Wat hebben we jou te bieden?

 • Een dienstverband van 32 tot 40 uur. Aan jou de keus!
 • Je wordt medeverantwoordelijk voor prijswinnende projecten voor internationale klanten;
 • We hebben goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Veel aandacht voor inhoudelijk professionele groei en persoonlijke ontwikkeling;
 • Een jong en gezellig team met gedreven mensen;
 • Je krijgt een eigen comfortabele werkplek in ons open en moderne pand in de Enschedese wijk Roombeek.

Bedrijfsprofiel TRIMM

We maken de complexe digitale wereld mooier en simpeler. Dit doen we met meer dan 110 specialisten, die zich gepassioneerd inzetten over de volle breedte om online campagnes, internettoepassingen en platformen te realiseren die naadloos werken en de gebruikers raken. We maken mooie, creatieve, goed ontworpen toepassingen als sites, shops en portals. Door de inzet van deze digitale middelen helpen we onze klanten in het behalen van hun doelen. Zodanig dat daar waarde wordt toegevoegd voor iedereen: Digital is ons vak(manschap).

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van TRIMM. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Moutlaan 25
7523 MC Enschede
053 - 4800 480