Stagiair Video en Motion Design

Vanaf februari 2024 heeft TRIMM weer plek voor een stagiair (32-40u/w) in hun videoteam in Enschede. Wil jij toffe content creëren voor (internationale) klanten en meer leren over digital events? Dan is dit jouw kans!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
6-3-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

In deze stage ga je aan het werk met alles wat bij het produceren van visuele content komt kijken. Je ontwikkelt vooral video’s, (web) animaties en bent betrokken bij de producties van onze digital events. Je gaat mee naar klanten, wordt betrokken bij opdrachtbriefings en draait mee als volwaardig lid van het team. Je gaat onder andere werken voor klanten als Thetford, Envalior, Nexperia, Orthica, DSM en MCAM.


We zijn op zoek naar een visual creator met kennis van het Adobe pakket en een goed oog voor design. Jouw werk is om verrassende en overtuigende content te maken passend bij de opdrachten en doelgroep van onze klanten.


Tijdens deze stage word je onderdeel van een enthousiast en creatief team dat continu op zoek zijn naar innovaties en out of the box ideeën. Het team is onderdeel van de Digital Marketing tak van TRIMM, waardoor je ook goed meekrijgt hoe digitale producties worden ingezet op bijv. Social media.

Functievereisten

 • Je bent een student HBO Creative Business.
 • Je hebt affiniteit met innovatieve creatieve mediaproducties en enigszins ervaring met de productie hiervan.
 • Je hebt ervaring met het Adobe pakket, met name Premiere Pro en After Effects.
 • Je bent leergierig en durft vragen te stellen.
 • Je hebt een proactieve houding en kan goed zelfstandig werken.
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.
 • Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je bent goed op de hoogte van laatste trends en ontwikkeling binnen het gebied van digital.

Aanbod

Als stagiair word je opgenomen in het PiT (Professional in Training) talentenprogramma. Hierin bieden we de optimale begeleiding tijdens je stage en kan je deelnemen aan de wekelijkse intervisie. Dit is een vertrouwelijk groepje van ongeveer zes deelnemers (studenten en young professionals) waar alles besproken mag en kan worden. Iedere week komen jullie een uurtje bij elkaar. Je helpt elkaar met nieuwe inzichten over o.a. motivatie, studiediscipline, feedback geven en gestructureerd werken. De intervisie wordt door veel PiT’ers gezien als een enorme aanwinst in hun ontwikkeling tot vakbekwame professional.


Verder krijg je van ons:

 • Een stagevergoeding
 • Je eigen werkplek bij het Digital Marketing team op ons kantoor in Enschede
 • Dagelijks vers fruit
 • Samen sporten
 • Flexibele werktijden
 • Goede personeelsfeestjes
 • Doorgroeimogelijkheden

Bedrijfsprofiel TRIMM

We maken de complexe digitale wereld mooier en simpeler. Dit doen we met meer dan 110 specialisten, die zich gepassioneerd inzetten over de volle breedte om online campagnes, internettoepassingen en platformen te realiseren die naadloos werken en de gebruikers raken. We maken mooie, creatieve, goed ontworpen toepassingen als sites, shops en portals. Door de inzet van deze digitale middelen helpen we onze klanten in het behalen van hun doelen. Zodanig dat daar waarde wordt toegevoegd voor iedereen: Digital is ons vak(manschap).

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van TRIMM Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Moutlaan 25
7523 MC Enschede
053 - 4800 480