Medior Allround Software Developer

Ben je als developer op zoek naar afwisseling in je werk? Lijkt het je leuk om snel te schakelen tussen verschillende opdrachten en vind je het leuk om op zoek te gaan naar de bugs in verschillende omgevingen? Dan is TRIMM op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-1-2024
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als allround software developer kom je in een jong, gezellig en gedreven team terecht en heb je een erg wisselende baan. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor het oplossen van bugs en het oppakken van korte projecten voor onze klanten. Je gaat voor grote klanten als Nexperia en Grolsch aan het werk. Daarbij maak je gebruik van onder andere Java, React, Vue, SQL en Docker. Je leert snel en hebt de ambitie om door te groeien naar Techlead op teamniveau.  


Een ander belangrijk aspect binnen je baan is het coachen van je team. Jij fungeert als inhoudelijke vraagbaak voor je collega’s. Je zet je coaching skills in om collega’s op weg te helpen bij vragen en begeleid hen in hoe zij de binnenkomende vraagstukken kunnen oplossen. Het is dus belangrijk dat je communicatief sterk bent, goed kan luisteren en een sparringpartner bent voor je teamleden. Om je collega’s goed te kunnen begeleiden is het belangrijk dat je op ons kantoor aanwezig bent, daarom is het niet mogelijk voor deze functie om remote te werken.

Functievereisten

 • Je hebt 3-5 jaar ervaring als allround developer of een soort gelijke functie.
 • Je kan pragmatisch denken.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en goede coaching skills.
 • Je bent communicatief sterk.
 • Je hebt een rijke kennis van Java.
 • Kennis van Php, React, Vue, JQuery, Typescript, Vue.js, Maven, SonarQube en Docker is een grote pré.
 • Je hebt goede Nederlands- en Engelstalige communicatieve vaardigheden in woord en schrift.
 • Je bent leergierig en op de hoogte van de laatste technieken.
 • Je hebt inzicht in de werkzaamheden van collega developers (front-end en back-end).

Aanbod

 • Een dienstverband van 32 of 40 uur.
 • Een werkplek op ons kantoor in Enschede.
 • 27 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek
 • Dagelijks vers fruit, zuivel en sappen.
 • Een vitaliteitsprogramma inclusief verschillende sport- en kookworkshops. Mentale gezondheid krijgt ook een plaats in dit programma. En heb je altijd al een wedstrijd willen rennen of deel uitmaken van een voetbalteam? Bij TRIMM kan je deelnemen aan verschillende sportevenementen.
 • Veel gezellige vrijdagmiddagborrels, maar ook een kerstborrel, zomer BBQ en andere leuke events slaan wij bij TRIMM niet over.
 • TRIMM besteedt veel aandacht aan professionele groei en persoonlijke ontwikkeling. Daarom krijg je de ruimte om je eigen groeiproces op te zetten. Ook is er een budget beschikbaar voor het volgen van een training- of coaching programma en kan je een conferentie binnen je vakgebied bezoeken.

Bedrijfsprofiel TRIMM

We maken de complexe digitale wereld mooier en simpeler. Dit doen we met meer dan 110 specialisten, die zich gepassioneerd inzetten over de volle breedte om online campagnes, internettoepassingen en platformen te realiseren die naadloos werken en de gebruikers raken. We maken mooie, creatieve, goed ontworpen toepassingen als sites, shops en portals. Door de inzet van deze digitale middelen helpen we onze klanten in het behalen van hun doelen. Zodanig dat daar waarde wordt toegevoegd voor iedereen: Digital is ons vak(manschap).

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van TRIMM. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Moutlaan 25
7523 MC Enschede
053 - 4800 480