Medior digital technical marketeer

TRIMM is op zoek naar een ervaren digital marketeer met een passie voor web optimalisatie en data. Samen met je collega’s werk je voor internationale opdrachtgevers met een focus op B2B.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-3-2023
Aantal uur
34
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de succesvolle implementatie van de digitale projecten van onze klanten, waaronder Nexperia, Ofi en Mitsubishi Chemical Group. Je hebt ervaring met marketing, en begrijpt in ieder geval de kern van verschillende marketingaspecten, waaronder (maar niet beperkt tot) Tag Management, SEO, SEA, analytics en datavisualisatie. Je gebruikt deze kennis en ervaring om de klant te  adviseren over hun digital marketing uitdagingen en helpt deze uit te voeren. Je kunt de resultaten van verschillende marketingactiviteiten analyseren en je bent in staat om bevindingen en advies voor optimalisatie op een begrijpelijke manier te communiceren naar de klant. Daarnaast weet hoe je moet omgaan met stakeholders op verschillende niveaus.


Bij TRIMM werken we voornamelijk voor B2B-organisaties met verschillende campagnes voor uiteenlopende producten en diensten. Het is belangrijk dat je het domein van de klant leert kennen en de zakelijke en marketingdoelen begrijpt. Dit maakt je werk afwisselend en dynamisch. Daarnaast ben je proactief en ga je een uitdaging of probleem niet uit de weg, maar weet je ook wanneer je de expertise van een collega moet inschakelen.


Persoonlijke ontwikkeling staat bij TRIMM op nummer 1. Zo krijg je de kans om certificeringen te behalen en wordt je gestimuleerd om je kennis op peil te houden. In het team Digital Marketing werk je samen met zo'n 25 collega's, die zijn onderverdeeld in verschillende squads. Het team heeft veel verantwoordelijkheid en beslissingsbevoegdheid. Samen draag je bij aan het op peil houden van de kennis en ervaring van het team.


De belangrijkste verantwoordelijkheden van deze functie

 • Tag Manager implementeren, testen en verbeteren om marketinginspanningen efficiënt te volgen en te meten.
 • Het uitvoeren van websitescans en het opzetten van suggesties voor weboptimalisaties.
 • Samenwerken met development teams om te zorgen voor een naadloze integratie van marketing- en verkoopsystemen.
 • Het communiceren van complexe technische concepten naar niet-technische belanghebbenden.
 • Het bouwen en onderhouden van backlinks van hoge kwaliteit om de positie van de website in zoekmachines te verbeteren.
 • Monitoring van de zoekprestaties van de website.
 • Het analyseren van websitegegevens om de voortgang van SEO bij te houden en aanbevelingen voor verbetering te doen.
 • Het op de hoogte blijven van de nieuwste SEO-trends en best practices om deze kennis vervolgens te delen met het team.
 • Het uitvoeren van keyword onderzoek en concurrentieanalyse om de SEO-strategie te onderbouwen.

Aanbod

 • Een plek in een ambitieus en groeiend team, met je eigen vaste werkplek.
 • Je eigen Apple of Windows werk-laptop en een werktelefoon.
 • 27 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek.
 • Een aantrekkelijke winstuitkering en reiskostenvergoeding.
 • Dagelijks vers fruit, zuivel en sappen.
 • Jij bent flexibel, dus zijn wij dat ook. Daarom bieden wij je mogelijkheden om thuis te werken en een thuiswerkvergoeding.
 • Een vitaliteitsprogramma inclusief verschillende sport- en kookworkshops.Mentale gezondheid krijgt natuurlijk ook een plaats in dit programma, en heb je altijd al een wedstrijd willen rennen of deel uitmaken van een voetbalteam? Bij TRIMM kun je deelnemen aan verschillende sportevenementen!
 • In het kader van vitaliteit maken ontspanning en gezelligheid ook deel uit hiervan, iets wat we waarderen - hopelijk jij ook! De kerstdrankjes, zomer-BBQ en een Sinterklaasfeest voor de kleintjes vinden elk jaar plaats, en ook een Paasontbijt en Halloween-lunch zijn inbegrepen. En als je van wintersport houdt, dan ben je bij ons aan het juiste adres.
 • TRIMM besteedt veel aandacht aan professionele groei en persoonlijke ontwikkeling. Zo krijg je de ruimte om je eigen groeiproces op te zetten. Bovendien is er ook een budget beschikbaar voor training- of coachingprogramma's, of een bezoek aan een conferentie die past binnen je vakgebied.

Bedrijfsprofiel TRIMM

We maken de complexe digitale wereld mooier en simpeler. Dit doen we met meer dan 110 specialisten, die zich gepassioneerd inzetten over de volle breedte om online campagnes, internettoepassingen en platformen te realiseren die naadloos werken en de gebruikers raken. We maken mooie, creatieve, goed ontworpen toepassingen als sites, shops en portals. Door de inzet van deze digitale middelen helpen we onze klanten in het behalen van hun doelen. Zodanig dat daar waarde wordt toegevoegd voor iedereen: Digital is ons vak(manschap).

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van TRIMM. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Moutlaan 25
7523 MC Enschede
053 - 4800 480