Full Stack Developer

Ben jij een programmeur die zich graag bezighoudt met zowel front- als backend én devopswerkzaamheden? En lijkt het je leuk om dat te doen voor een diversiteit aan internationale klanten? Dan is TRIMM opzoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-3-2022
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als full stack developer bij TRIMM ben je onderdeel van een multidisciplinair team dat maatwerk verzorgd voor grote internationale klanten zoals: Signify, Nexperia, Grolsch, DSM en Xsens.

Je gaat je bezighouden met het meedenken over de architectuur, en bent betrokken bij het implementeren van zowel de front- én backend, als het testen, monitoren en loggen van de ontwikkelde webapplicaties. Als full stack developer heb je een brede kennis van tools, technieken en programmeertalen. Veel van onze applicaties zijn gebaseerd op Java en/of JavaScript. Binnen onze applicaties zul je onder andere TypeScript, Vue.js, D3.js, Node.js, NestJS en ES6 tegen gaan komen. Als je ervaring hebt met Spring Boot dan is dat zeker een pré, daarnaast maken we veelvuldig gebruik van een op Java gebaseerd CMS genaamd Magnolia. Samen met het team ontwikkel je nieuwe functionaliteiten voor de platformen waarbij jij je mede experts helpt om het grotere plaatje te blijven zien. Je werkt aan verschillende projecten voor verschillende klanten, en hierdoor is geen enkele werkdag hetzelfde!

Functievereisten

 • Je hebt hbo/wo denkniveau;
 • Je hebt kennis van op Java en/of JavaScript gebaseerde webtechnologie.
 • Je bent up-to-date met moderne front-end technologieën.
 • Je bent van nature analytisch en hebt oog voor detail;
 • Je wilt jezelf altijd blijven ontwikkelen en blijft op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een grote mate van zelfstandigheid;
 • Je beschikt over goede adviesvaardigheden en een klantgerichte houding;
 • Je beschikt over goede Nederlands- en Engelstalige communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
 • Mocht je nog geen kennis of ervaring hebben met alle bovengenoemde skills, maar ben je wel leergierig? Wij bieden jou de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. 

Aanbod

 • Een dienstverband van 32 of 40 uur. Aan jou de keus!
 • Je wordt medeverantwoordelijk voor prijswinnende projecten voor internationale klanten uit verschillende industrieën.
 • We bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Veel aandacht voor inhoudelijk professionele groei en persoonlijke ontwikkeling;
 • Een jong en gezellig team met gedreven mensen;
 • Je krijgt een comfortabele werkplek in ons pand in Enschede.

Bedrijfsprofiel TRIMM

We maken de complexe digitale wereld mooier en simpeler. Dit doen we met meer dan 110 specialisten, die zich gepassioneerd inzetten over de volle breedte om online campagnes, internettoepassingen en platformen te realiseren die naadloos werken en de gebruikers raken. We maken mooie, creatieve, goed ontworpen toepassingen als sites, shops en portals. Door de inzet van deze digitale middelen helpen we onze klanten in het behalen van hun doelen. Zodanig dat daar waarde wordt toegevoegd voor iedereen: Digital is ons vak(manschap).

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van TRIMM. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Moutlaan 25
7523 MC Enschede
053 - 4800 480