Werkvoorbereider / uitvoerder Verbouw & Beheer

Trebbe zoekt een Werkvoorbereider / uitvoerder Verbouw & Beheer

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-12-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als werkvoorbereider/ uitvoerder Verbouw & Beheer ga je samen met een team van specialisten aan de slag met het toekomstbestendig houden van vastgoed; zowel bestaand als nieuw vastgoed. De werkvoorbereider / uitvoerder Verbouw & Beheer is bij ons een brede functie. In je samenwerkingen vind je veel diversiteit; je werkt met veel verschillende partijen samen: opdrachtgevers, architecten, constructeurs, bouwpartners en natuurlijk je collega’s. Jouw projecten verschillen in omvang en mate van complexiteit en het gaat voornamelijk om verbouw of onderhoud. Eén van de mooiste voordelen aan dit werk is dat je van begin tot eind betrokken bent bij jouw projecten. Je calculeert jouw werk zelf. Wordt jouw calculatie een opdracht, dan mag jij ook de werkvoorbereiding voor jouw rekening nemen en je draait je hand ook niet om voor de coördinatie van de uitvoering. Kortom; werkvoorbereider / uitvoerder bij Verbouw & Beheer is een baan met veel lol, vrijheid, diversiteit, en leuke collega’s.

Functievereisten

Nieuwsgierig, kwaliteitsgericht, heldere communicatie en een cijfermatig inzicht zitten jou in het bloed. Je bent een echte teamspeler, houdt ervan om meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden en bent een kei in plannen. Je hebt geen enkele moeite met deadlines en tijdsdruk en je houdt ervan om samen het beste resultaat te bereiken. En natuurlijk ben jij enthousiast. Zo enthousiast dat je je hele team daarin meeneemt.


Je beschikt in ieder geval over hbo werk- en denkniveau. Om je werk goed uit te kunnen voeren heb je kennis van planningstechnieken, Revit en Autocad. Je bent goed onderlegd wanneer het gaat om bouwfysica, bouwmaterialen en -systemen. Huidige wet- en regelgeving heeft geen geheimen voor jou. Wij willen ons continu verbeteren, daarom vinden we het fijn als je kennis hebt van lean.


We horen graag van jou, wat jij ons nog meer te bieden hebt. Neem je dit mee in jouw motivatie en wij kijken samen hoe we daar een goede invulling aan kunnen geven.

Aanbod

Wij hebben hoge verwachtingen van onze nieuwe werkvoorbereider / uitvoerder. Daar bieden we ook écht wat voor. Als je voor Trebbe aan de slag gaat, dan ga je aan de slag bij een ontwikkelende bouwer die tot de top van Nederland behoort. Natuurlijk krijg je een goed concurrerend salaris. Wij bieden je zekerheid bij een solide bedrijf en vinden de balans tussen werk en privé belangrijk. Als jij je goed voelt, dan voelen wij ons goed. We hebben oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling en vieren samen successen. Elke dag weer mag je aan de slag met mooie uitdagende projecten en de nieuwste technieken. Last but not least; je werkt met de leukste collega’s.

Bedrijfsprofiel Trebbe Groep

Het team Verbouw & Beheer. Een compact team dat bestaat uit betrokken mensen die hard met hun hart werken aan het toekomstbestendig houden van vastgoed. De aanpak van dit team laat zich kenmerken door samenwerking, aanpakkersmentaliteit en Twentse nuchterheid, waarbij er ook zeker ruimte is voor humor.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Trebbe. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Tubantiasingel 63
7514 AB Enschede
088 259 00 00