Monteur Technische Dienst

TKF is op zoek naar een Monteur Technische Dienst. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-4-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Je primaire taak als monteur TD is het analyseren, adequaat reageren en verhelpen van storingen. Je werkt hierbij op onze fabriek in Haaksbergen. Daarnaast geef je preventief en correctief onderhoud aan machines en apparatuur om productieverlies zoveel mogelijk te beperken. Onze productielijnen draaien namelijk continu. Veel zaken pak je zelfstandig op, maar je werkt altijd met een collega ploegenmonteur in de ploeg Dit doe je in een vijf-ploegenrooster.


Wanneer er een storing optreedt ben jij de persoon om te helpen. Je luistert en begrijpt wat de operator heeft geconstateerd over de storing. Je schakelt snel en weet tekeningen en schema’s goed te lezen. Vanuit jouw expertise weet je de machine aan de praat te krijgen. Een noodoplossing is soms ook een oplossing. Wanneer het om veiligheid gaat, durf je ook de beslissing te nemen om de productie stil te leggen. Ook deel jij je ideeën voor een langdurige en structurele oplossing.


Je hebt passie voor je vakgebied. Je gaat natuurlijk voor kwaliteit & veiligheid. Daarnaast:

  • Werk je gestructureerd en kun je probleemoplossend denken en handelen;
  • Ben je sociaal sterk en communicatief vaardig;
  • Ben je gemotiveerd om jezelf te ontwikkelen, jouw collega’s verder te helpen en de staat van ons machinepark naar een hoger plan te brengen.

Functievereisten

Wat wordt er van jou gevraagd als monteur technische dienst?

  • Een afgeronde technische Mbo-opleiding Elektrotechniek met affiniteit Werktuigbouwkunde en/of Sterkstroominstallaties;
  • Goed technisch inzicht en heb jij tevens oog voor de veiligheid van jezelf en je collega’s;
  • Je bent communicatief sterk en hebt een klantgerichte en servicegerichte houding;
  • Een flexibele, initiatiefrijke houding met een voorbeeldfunctie naar de omgeving;
  • Bereid tot het volgen van aanvullende cursussen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift.

Aanbod

TKF ondersteunt jouw persoonlijke ontwikkeling en streeft naar continuïteit. TKF houdt daarbij rekening met het effect van haar bedrijfsvoering op de vier onderdelen waar jij onderdeel van uitmaakt: People, Planet, Profit en Positionering. Het zijn de mensen achter TKF die trots zijn op het van oudsher familiebedrijf. Niet alleen vanwege een platte organisatiestructuur, een bedrijf dat toonaangevend wil zijn maar zeker ook een bedrijf dat zich wil blijven vernieuwen.


Verder vallen wij onder de CAO Metalektro (ook wel Groot Metaal of Metaalindustrie genoemd),betalen wij je meer dan de CAO weergeeft en krijg je 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen van ons. De functie kent een ploegentoeslag van 25% en heb je nog recht op een SAO toeslag. Prima voorwaarden dus!

Bedrijfsprofiel TKF

Bij TKF zijn zowel de roots van een Twents familiebedrijf als de contouren van een beursgenoteerde Nederlandse onderneming duidelijk merkbaar.


Wij hebben productievestigingen in Haaksbergen, Lochem en Nanjing (China) en verkoopkantoren in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Zweden. Met ruim 800 gedreven collega’s in Nederland verbinden wij de wereld!


Wij hebben oog voor elkaar, willen uitblinken in alles wat wij doen, zetten ideeën om naar realiteit en beschikken over een flinke dosis ondernemerschap. Samen zetten wij alles op alles om onze ambitie waar te maken en zijn wij hard op weg om de beste kabelfabrikant van Europa te worden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van TKF. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Spinnerstraat 15
7481 KJ HAAKSBERGEN
053-5732255