Studentenbijbaan supply chain

TKF is op zoek naar iemand voor de Studentenbijbaan supply chain

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-1-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

TKF zoekt ter versterking van de Supply Chain afdeling een student die 2 dagen per maand/1 dag per week en in de zomervakantie een aantal weken beschikbaar is om te werken. Je kunt in verband met je rooster zelf aangeven wanneer je wel of niet kunt werken. Op de dagen dat je werkt zul je invallen als vervangend planner of meehelpen aan het maken van rapportages in Excel en VBA. Kennis van Excel en VBA is daarom ook een vereiste en kennis van PowerBI is een pré.


Binnen TKF wordt veel gewerkt volgens de Lean principes, waarin je jezelf kunt door ontwikkelen. Doordat veel van je collega’s binnen de Supply Chain afdeling al eerder een studie hebben afgerond in de richting van Technische Bedrijfskunde kun je goede begeleiding verwachten.

Functievereisten

  • Je doet een studie gerelateerd aan Supply Chain Management
  • Je bent verder gevorderd in je studie (in ieder geval 3e jaars Bachelor)
  • Je bent communicatief vaardig in de Nederlandse taal
  • Je hebt kennis van Excel en VBA
  • Kennis van Power BI is een pré
  • Je bent minimaal 2 keer per maand beschikbaar en daarnaast ben je tijdens de zomervakantie een aantal weken beschikbaar

Aanbod

TKF bied je een oproepovereenkomst aan met een passend salaris, met prima secundaire arbeidsvoorwaarden, in een groeiende organisatie met trotse en enthousiaste collega’s. Wij hebben een platte organisatiestructuur en bieden veel ruimte voor eigen initiatief. Ook hechten wij grote waarde aan continuïteit en stimuleren wij persoonlijke ontwikkeling, onder andere door het aanbieden van training en opleiding. Standplaats voor deze functie is Haaksbergen.

Bedrijfsprofiel TKF

Bij TKF zijn zowel de roots van een Twents familiebedrijf als de contouren van een beursgenoteerde Nederlandse onderneming duidelijk merkbaar.


Wij hebben productievestigingen in Haaksbergen, Lochem en Nanjing (China) en verkoopkantoren in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Zweden. Met ruim 800 gedreven collega’s in Nederland verbinden wij de wereld!


Wij hebben oog voor elkaar, willen uitblinken in alles wat wij doen, zetten ideeën om naar realiteit en beschikken over een flinke dosis ondernemerschap. Samen zetten wij alles op alles om onze ambitie waar te maken en zijn wij hard op weg om de beste kabelfabrikant van Europa te worden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van TKF. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Spinnerstraat 15
7481 KJ HAAKSBERGEN
053-5732255