(Allround) operators

TKF is op zoek naar (Allround) operators

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-1-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als Operator ben je verantwoordelijk voor één of meerdere productielijnen. Je krijgt de verantwoordelijkheid over het bedienen van de machines en de werkzaamheden die hierbij horen; het voorbereiden, ombouwen en het instellen van de machines. Daarbij overzie en bewaak je de procedures en processen.


Je levert een persoonlijke- én teambijdrage aan de interne doelstellingen op het gebied van veiligheid, milieu, productie en kwaliteit. Je werkt dagelijks samen met de Monteurs en Proces Engineers met respect voor elkaars rollen. Iedereen doet mee en iedereen ‘doet ertoe’, zo bouwen we onze cultuur.

Functievereisten

Competenties


  • Je bent gericht op samenwerken, het leveren van kwaliteit, resultaat gericht, kritisch en blijft nauwkeurig werken in tijden van drukte.
  • Je denkt in oplossingen en hebt het vermogen om problemen gestructureerd op te lossen. Je bent gedreven om zaken tot een goed einde te brengen.
  • Zelfkennis vinden we belangrijk voor je eigen ontwikkeling en om een team succesvol te laten zijn.
  • Je bent communiceert respectvol en vindt humor ook belangrijk.
  • Je bent actief bezig met je duurzame inzetbaarheid voor de juiste werk/privé balans.


Opleiding


  • Je beschikt minimaal over een MBO2/Vapro A opleiding
  • Ervaring binnen een productieomgeving in de procesindustrie

Aanbod

Een passend salaris, met prima secundaire arbeidsvoorwaarden, in een groeiende organisatie met trotse en enthousiaste collega’s. Wij hebben een platte organisatiestructuur en bieden veel ruimte voor eigen initiatief. Ook hechten grote waarde aan continuïteit en stimuleren wij persoonlijke ontwikkeling, onder andere door het aanbieden van training en opleiding. Standplaats voor deze functie is Eemshaven.

Bedrijfsprofiel TKF

Op dit moment werkt TKF aan de bouw en inrichting van een nieuwe fabriek in de Eemshaven. Het streven is medio het vierde kwartaal van 2023 de proefproductie op te starten met een specifiek voor TKF ontwikkelt ‘State- of- the- Art' machinepark, waarmee imposante zeekabels voor offshore windparken worden geproduceerd met de hoogst mogelijke betrouwbaarheid. In 2024 is de fabriek volledig operationeel en produceren we hoogwaardige ‘specialty’ producten met nieuwe machines in een schone, ‘rustige’ en geluidsarme werkomgeving.


Het team

Je gaat werken in een 5-ploegenrooster. Het team bestaat uit een mix van ervaren, allround-, medior-, en junior Operators. De focus in het team ligt op samenwerken en de zorg voor elkaars veiligheid.


Als Operator rapporteer je bij de opstart van de fabriek aan de Plantmanager en vanaf 2024 aan de Teamleider.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van TKF. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Spinnerstraat 15
7481 KJ HAAKSBERGEN
053-5732255