Stagiair(e) (directie) Secretaresse/(Front) Office

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende stage bij de beste kleine hogeschool van Nederland? Solliciteer dan op de functie van Stagiair(e) (directie) Secretaresse/(Front) Office bij Hogeschool Tio op haar vestiging in Hengelo!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-1-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Voor onze vestiging in Hengelo zijn wij op zoek naar een energieke stagiair(e) die het team komt versterken. Jouw taken zijn o.a. het ontvangen van gasten, leveranciers, studenten, docenten en staf bij de receptie, het zorgen voor mondelinge (telefonische) informatie-uitwisseling, het bewaken van de voorraad en het verwerken van bestellingen en de uitgifte van goederen. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het op orde houden van het pand. Het is een stage met veel afwisseling en verantwoordelijkheid. Elke dag is anders!

Functievereisten

Je volgt momenteel een mbo3- of mbo4-niveau opleiding Front Office of (directie) secretaresse en beschikt daarnaast over:

  • een beschikbaarheid van 16-40 uur per week;
  • een positieve can-do mentaliteit, met de motivatie om jezelf verder te ontwikkelen;
  • een proactieve werkhouding en nauwkeurige en planmatige aanpak;
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • een goede beheersing van Excel en Word.

Aanbod

Stage lopen bij Tio betekent een uitdagende stage van 16 tot 40 uur per week bij één van de beste hogescholen van Nederland. We bieden een inspirerende en moderne werkomgeving in een enthousiast team van gemotiveerde en betrokken collega’s. De korte lijnen maken onze organisatie daadkrachtig en onze communicatie effectief. Je komt te werken op onze vestiging in Hengelo, op loopafstand van station Hengelo en gelegen in het centrum. Tio biedt een bruto stagevergoeding van €300.- per maand op basis van een fulltime stageovereenkomst. 

Bedrijfsprofiel Tio University

Hogeschool Tio is een particuliere onderwijsinstelling. We verzorgen erkende hbo-, mbo4- en masteropleidingen op het gebied van business, hospitality en toerisme. Jaarlijks studeren ongeveer 2000 studenten aan onze vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Hengelo, Rotterdam en Utrecht. De kwaliteit van ons onderwijs wordt in diverse onafhankelijke studiegidsen en -onderzoeken hoog aangeschreven. Hogeschool Tio staat voor:

Kleinschalig en persoonlijk. We werken met kleine klassen van ongeveer 11 studenten. Dit garandeert persoonlijk contact met studenten en daardoor kunnen we hen echt individueel begeleiden en laten groeien.

Excellent. We stimuleren studenten om te excelleren. Onze docenten krijgen alle ruimte om studenten te helpen zich in hun vak te verdiepen.

Ondernemend. Tio is een particuliere hogeschool. Daardoor kunnen we kleinschalig onderwijs bieden en veel aandacht geven aan individuele studenten. We zijn flexibel en kunnen snel reageren op actuele ontwikkelingen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Tio. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Julianalaan 9
7553 AB HENGELO
074 - 2550 610