Chief Product Owner

Thales is op zoek naar een Chief Product Owner

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-2-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Chief Product Owner werk je samen met een multidisciplinair team waarbinnen het ontwerp, de ontwikkeling en de validatie van Command & Control systeem applicaties uitgevoerd wordt. Als Chief Product Owner vorm je de schakel tussen de klant en haar eisen, de product roadmap, de product systeem architectuur en het Agile/Scrum software ontwikkelteam.  De Chief Product Owner beheert daarmee ook de Product Backlog van de te ontwikkelen Command & Control systeem applicatie(s) en stuurt de betreffende Agile/Scrum team(s) aan. Activiteiten bestaan onder meer uit het bespreken van de operationele requirements met de (interne) klant, het ontwerpen van de functionele werking van het product of component en het presenteren van de eindoplossing.

Functievereisten

 • Heb je een passie voor techniek en lijkt het je leuk te werken aan hightech Naval Command & Control systemen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Je typeert jezelf als gedreven, resultaatgericht en initiatiefrijk en je bent sterk gericht op het bereiken van resultaten op basis van effectieve samenwerking. 
 • Je hebt een afgeronde HBO of WO studie in de richting van Informatica of Computertechniek met bij voorkeur een aantal jaar ervaring in een System Engineering functie.
 • Je hebt kennis en ervaring met Scrum en de Agile principes. Tevens heb je affiniteit met project management.
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en hebt ervaring met het aansturen, faciliteren, motiveren en coachen van multidisciplinaire Agile/Scrum team(s);
 • Je bent in staat een goede werkrelatie tussen diverse stakeholders als de Project en Product Manager te creëren.
 • Je bent in staat operationele product requirements om te zetten in een functioneel ontwerp voor een product of component. 
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is noodzakelijk voor een goede functievervulling.

Aanbod

 • Een interessante baan binnen een leuk team in een internationale hightech omgeving;
 • ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief;
 • de mogelijkheid om te groeien binnen de organisatie, bijvoorbeeld op technisch-/management-/commercieel- of internationaal vlak;
 • een open en flexibele werkomgeving waarbij een goede work-life balance belangrijk is;
 • een fijne werkplek in ‘Het beste gebouw van Nederland’ (Public’s ChoiceAward 2015) met onze eigen Starbucks corner;
 • goede arbeidsvoorwaarden, met onder andere 40 vakantiedagen per jaar.

Bedrijfsprofiel Thales Nederland

‘The people we all rely on to make the world go round – they rely on Thales’. In een wereld die steeds sneller, meer onvoorspelbaar en vol mogelijkheden is, komen ze bij ons met grote ambities: om jouw leven beter en veiliger te maken. Onze medewerkers, die een uniek gevarieerd geheel vormen van expertise, talenten en culturen, ontwikkelen en leveren buitengewone hightechoplossingen. Van de 80.000 talenten in 68 landen zijn er 2000 werkzaam in Nederland. We zijn een van de grootste hightech-werkgevers op het gebied van veiligheid en bescherming. We helpen onze klanten om slimmer te denken en sneller te handelen op het gebied van transport, defensie, ruimtevaart, luchtvaarttechniek en cyberspace, om een steeds grotere complexiteit en daarbij onderweg elk beslissend moment te beheersen. We spelen dan ook een leidende rol in de digitale transformatie, waarbij we ons focussen op kunstmatige intelligentie, big data & data-analyse, connectiviteit, mobiliteit en het ‘internet of things’ en cybersecurity. In Nederland hebben we vestigingen in vier steden: Huizen, Delft, Eindhoven en Hengelo (hoofdkantoor). Samen met een uitgebreid ecosysteem van kennispartners, klanten en leveranciers werken we aan radars voor zeeschepen, cybersecurity-oplossingen, transportsystemen, communicatieapparatuur voor landstrijdkrachten, cryogene koeloplossingen, onderzoek & ontwikkeling voor radartechniek (in samenwerking met TU Delft) en onderzoek & ontwikkeling voor serious gaming (in samenwerking met de Universiteit Twente). 


Binnen cluster Naval Engineering is de afdeling Applications onder meer verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Combat & Information Management Systemen voor marineschepen en de integratie hiervan met sensor- en wapensystemen. Deze complexe systemen bevatten geavanceerde oplossingen op het gebied van informatieverwerking, informatiemanagement, gebruikersinteractie en sensor- en wapenaansturing. Onze software biedt daarmee essentiële ondersteuning voor missies variërend van piraterijbestrijding tot verdediging tegen langeafstandsraketten.


Voor de Naval Engineering/Applications afdeling is Thales (Hengelo) op zoek naar een getalenteerde Chief Product Owner met passie voor techniek en de ambitie om carrière te maken in een hightech omgeving.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Thales. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Haaksbergerstraat 49
7554 PA Hengelo
074 - 2488 111