Specialist Oppervlaktebehandelingen

Thales is op zoek naar een Specialist Oppervlaktebehandelingen.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-7-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

De werkzaamheden spelen zich af binnen een internationale omgeving in dynamische programma's.


De “Specialist oppervlaktebehandelingen” is technisch verantwoordelijk voor de keuze van de oppervlaktebehandelingen op onze systemen. Onze complexe systemen opereren in extreme omstandigheden (extreme kou, hitte, zout, rookgassen). Door de veelheid aan specifieke eisen aan onze systemen, voortkomend uit de omgeving en de positie op het schip waarop onze systemen opereren, zijn toepassingen vanuit de markt niet één op één bruikbaar. In overleg met onze toeleveranciers worden vervolgens oplossingen onder jouw leiding samengesteld voor onze systemen. Samen met onze Purchasing en Supply Chain afdelingen zorg je voor de selectie, kwalificatie en ondersteuning van de juiste processen en leveranciers. Thales maakt gebruik van internationale leveranciers die zich veelal binnen Europa bevinden maar soms ook daarbuiten. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze nieuwe oppervlaktebehandeling systemen en bent continu bezig met het monitoren en verbeteren van de huidige oppervlaktebehandeling. Hierbij zijn kosten- en doorlooptijdreductie van belang. Je neemt jouw standpunten overtuigend in en motiveert deze en stelt ze zo nodig bij.


Hierin zal je contact hebben met diverse afdelingen binnen de ontwikkelafdelingen zoals System Engineering maar ook met Supply chain en Purchasing. Daarnaast heb je contacten met andere Thales vestigingen, toeleveranciers, en (interne) klanten.

Bedrijfsprofiel Thales Nederland

Over het team


Actief in de sectoren Aerospace, Defense en Security is Thales Nederland met bijna 2.000 medewerkers de topaanbieder van hightechbanen. Productinnovatie en snel inspelen op de nieuwste technologische mogelijkheden zijn onze drijfveren. Spraakmakende voorbeelden daarvan zijn radar-, communicatie- en command & controlsystems voor marineschepen en communicatie-, beveiligings- en betaalsystemen voor het bedrijfsleven. Thales Nederland is onderdeel van de Thales Group met 80.000 werknemers in ruim 50 landen en is daarmee een van Europa’s grootste elektronicabedrijven.


Binnen het Cluster Engineering worden combat management systemen en sensoren ontwikkeld die samen met andere apparatuur een compleet, geïntegreerd verdedigingssysteem vormt.


De Sensoren moeten kunnen opereren onder extreme omstandigheden. Binnen de Mechanical & Electrical Engineering afdeling vindt de mechanische en elektrische engineering plaats van deze sensoren.


Als onderdeel van het cluster Engineering wordt er door Mechanical & Electrical Engineering nauw samengewerkt met disciplines op het gebied van System Engineering, RF Engineering, Manufacturing en Customer Services.


  • Binnen de afdeling Mechanical & Electrical Engineering zijn we op zoek naar een
  • Specialist oppervlaktebehandelingen
  • Wist je dat de Mechanical & Electrical Engineering afdeling ..
  • binnen en buiten Thales herkend wordt als een “highly skilled engineering department” voor naval, groundbased en andere civiele of militaire producten.
  • werkt aan vooruitstrevende technologieën voor elektro-optische sensoren, zeer complexe driedimensionale radars die honderden kilometers ver kijken op zee en kleine draagbare radars voor bijvoorbeeld grens- of objectbewaking.
  • van A tot Z verantwoordelijk is voor de mechanische als elektrische engineering van onze radarsystemen, bestaande uit o.a. antennes, elektronica, RF en koel units
  • verantwoordelijk is voor de complete project begeleiding
  • een multidisciplinaire, afwisselende  afdeling is waarin respect en begrip in een hoog vaandel staan

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Thales. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haaksbergerstraat 49
7554 PA Hengelo
074 - 2488 111