(Junior) Test Manager

Thales is op zoek naar een (Junior) Test Manager.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-7-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

We bieden de mogelijkheid om te werken in een technisch en uitdagend domein met integratie van radar- en elektro-optische systemen. Deze systemen omvatten ultramoderne radarantennes, verwerkings- en ondersteunende systemen.


In de functie van (Junior) Test Manager maak je deel uit van een testteam en werk je gezamenlijk aan onze systemen gedurende hun hele levenscyclus. Je werkt voornamelijk op Thales terrein, maar soms ook op klantlocaties over de hele wereld om onze systemen en diensten aan onze klanten te leveren. De functie (Junior) Test Manager bestaat uit de volgende taken en verantwoordelijkheden:


  • Verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van interne- en externe integratie & test activiteiten van je team
  • Sturen op een tijdige en kwalitatief goede overdracht van het systeem aan de klant
  • Operationele aansturing van het team en support bieden aan de werkzaamheden
  • Troubleshooter en belangenbehartiger bij technische en/of performance problemen
  • Team vertegenwoordiger binnen de rest van de organisatie, zoals product teams en customer account teams
  • Input leveren aan de ontwikkeling van het product beleid en de productstrategie

Bedrijfsprofiel Thales Nederland

Over het team


De afdeling System Integratie & Test (SI&T) binnen Thales Netherlands Naval is verantwoordelijk voor de systeemintegratie en het testen van radarapparatuur (zoals antennes, zenders, ontvangers) en het testen van het complete systeem gedurende de gehele levenscyclus van het systeem. De afdeling SI&T is ook verantwoordelijk voor de installatie en inbedrijfstelling van de systemen aan boord, het uitvoeren van de systeemprestatietests en het uitvoeren van Services zoals Health Checks, Technische Assistentie en Reparaties voor onze klanten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Thales. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haaksbergerstraat 49
7554 PA Hengelo
074 - 2488 111