Services Work Package Manager

Thales is op zoek naar een Services Work Package Manager. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-5-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

De Radar producten die wij leveren als Thales Hengelo hebben een langdurige operationele inzet bij onze klanten verspreid over de hele wereld. Allerlei technieken zijn in deze Radar producten geïntegreerd die onderhouden en voorkomend overhauled worden. Dit kan intern uitgevoerd worden op onze Thales Hengelo vestiging, maar ook extern bij de klant. De producten die (groot) onderhoud gehad hebben dienen afgeleverd te worden aan de klant onder garantie van volledige functionaliteit. Daarnaast worden er steeds meer contracten afgesloten waarin volledige 24/7 afdekking van (continue) functionaliteit voor de langere termijn gevraagd wordt. Hiervoor zie je een ontwikkeling waarin het managen van de verschillende service contracten een uitdaging op zichzelf is.  Met name onze lange afstandsradar S1850 en Smart-L ELR (nieuwste ontwikkelde radar) zijn producten waarvoor een aparte serviceorganisatie opgericht is en verder ontwikkeld wordt.


De werkweek kan zeer gevarieerd zijn. Je bent actief met opzetten of aanpassen van nieuwe Service contracten, voorbereiden van activiteiten die te maken hebben met health checks of andersoortige test- en serviceactiviteiten, opstellen van rapportages van uitgevoerde testen of serviceactiviteiten en dergelijke.


Je werkt in een team van Services Work Package Managers die elk hun focus gebied hebben binnen de afdeling Services. Samen met de specialisten uit de workcells “Field Services & Overhauls” en “Test & Service Centre” bereid je de activiteiten voor en zorgt voor de juiste implementatie onder de vereisten van kwaliteit, budget en doorlooptijd welke afgesproken zijn met de externe klant. Veelvoudige interfaces met andere afdelingen komen hierbij naar boven om de activiteiten verantwoord tot uitvoering te brengen.


Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden betreffen:

 • Definiëren en formaliseren van Services werkpakketten in samenwerking met onze interne klanten betreffende configuratie, kosten, omvang, aflever verplichtingen, organisatie en andere zaken die hierbij van toepassing kunnen zijn.
 • Verantwoordelijk voor de Supply Chain (Services) commitments op de interface van lijnmanagement en projectmanagement. (Planning, kosten en kwaliteit)
 • Draagt zorg voor een goede order acceptatie om de betreffende Serviceactiviteiten verantwoord uit te kunnen gaan voeren binnen en buiten de Service Productielijn.
 • Managed geïdentificeerde risico’s en draagt zorg voor continue verbeteringen in de wijze waarop de Serviceactiviteiten ten uitvoer gebracht worden.
 • Coördineert en stuurt bij waar nodig van alle Services projecten die onder je verantwoordelijkheid lopen.
 • Monitoring & control van lopende projecten en rapporterend aan de Manager Productielijn Services en/ of Director Supply Chain.

Functievereisten

 • Bachelor/Master of Science in de richtingen van Electrical Engineering/ Electronica/ IT/ Fysica of Mechatronica
 • Affinititeit met Radar, affiniteit met uitvoering en managen van Services taken strekken tot aanbeveling
 • Zeer goede skills in de Engelse taal (schriftelijk en in woorden) strekken tot sterke aanbeveling
 • Analytisch en probleemoplossend vermogen
 • Zelfstandigheid en professionaliteit in omgang met de externe klant
 • Kunnen omgaan met mensen met andere cultuurachtergronden en gewoontes
 • Beschikbaarheid tot (internationale) reizen
 • Echte team player

Aanbod

 • Een uitdagende baan in een leuk team binnen onze high-tech, innovatieve werkomgeving. Inclusief alle ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën.
 • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling binnen de organisatie, bijvoorbeeld op technisch, commercieel of internationaal vlak.
 • Waardevolle internationale samenwerkingen met collega’s uit 68 landen.
 • Een comfortabele werkplek in een moderne omgeving, met aandacht voor flexibiliteit en de juiste work-life balance.
 • Werken kan meestal waar en wanneer je wil om je werk zo goed en efficiënt mogelijk te kunnen doen. Binnen Thales implementeren we het hybride werken, waarbij je bijvoorbeeld twee dagen in de week thuis kunt werken als je rol dit toelaat.
 • Een goed salaris, passende reiskostenvergoeding en de mogelijkheid om jaarlijks jouw arbeidsvoorwaarden te personaliseren: je kunt bijvoorbeeld vrije dagen ruilen voor internetkosten, ons fietsenplan, bedrijfsfitness en verhuiskosten.
 • 40 vakantiedagen per jaar. Ja, echt.

Bedrijfsprofiel Thales Nederland

Binnen de Supply Chain van de Naval organisatie is de afdeling SER (Services, ca. 50 medewerkers/sters) verantwoordelijk voor afdekking van spares en repair activiteiten aan uiteenlopende producten die toegepast worden in geleverde (radar) systemen. Daarnaast zorgt deze afdeling voor de afdekking van field services “all over the world” voor geleverde systemen aan de klant en op aanvraag zorgdragen voor complete overhauls van inspectie tot uitlevering van het geteste Radar product aan de klant.  De afdeling kent 2 workcells voor de verschillende activiteiten met daarnaast een supportgroep waarin logistiek en technische werkvoorbereiding ondergebracht is naast een team van Manufacturing & Test Engineering en overige supportfuncties.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Thales. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haaksbergerstraat 49
7554 PA Hengelo
074 - 2488 111