(Afstudeer) stage - Leusden/Enschede

Tesorion heeft een plek beschikbaar voor een (afstudeer) stage - Leusden/Enschede

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-12-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Op zoek naar een interessante (afstudeer) stage bij een tof bedrijf binnen de Cyber Security? Wij hebben doorlopend (afstudeer) stage mogelijkheden binnen Tesorion. Dit kan een (meeloop) stage binnen ons Security Operating Center (SOC) zijn maar kan ook een afstudeeropdracht in de richting Security Management of binnen onze Internal IT afdeling zijn. Daarnaast hebben wij een eigen software development afdeling in Enschede met volop stagemogelijkheden.


Een reactie van onze oud-stagiair Tim over zijn stage bij Tesorion ‘’Bij Tesorion werk ik met leuke collega’s die mij ook écht graag iets willen leren. Daarnaast is het ook erg gezellig en wordt er voor een prettige werkplek gezorgd, zodat ik op een fijne manier kan werken in een rustige omgeving. De inhoud van mijn werkzaamheden is erg afwisselend. Zo ben ik het ene moment een collega aan het helpen met het oplossen van een probleem en het andere moment werk ik mee aan een project binnen ons team. Deze afwisseling helpt mij weer bij het oriënteren op wat ik nou echt leuk vindt.’’

Functievereisten

Jij bent een student met affiniteit met cyber security. Je volgt een MBO/HBO opleiding in de richting van IT Security, Security Management of Software development. Je zoekt naar een stage waar je veel kunt leren van experts in ons vakgebied.  Je hebt een proactieve opstelling in de invulling van je stage en het opzoeken van de daarvoor benodigde mensen binnen onze organisatie. 

Aanbod

  • Uiteraard een inhoudelijk interessante stage
  • Stagebegeleiding van experts in ons vakgebied 
  • Praktijkervaring op doen naast je opdracht/ onderzoek
  • De mogelijkheid om naast je stage ook mee te kijken bij andere teams/afdelingen die je interessant vindt
  • Deelname aan interne kennissessies
  • Een laptop in bruikleen
  • Volledige OV reiskostenvergoeding en indien je met de auto komt een vergoeding gebaseerd op netto 0.19 cnt per kilometer
  • Een stagevergoeding tussen de 400 - 500 EURO afhankelijk van je stageopdracht
  • Gratis deelname aan activiteiten van onze personeelsvereniging 
  • Hybride werken vanuit onze kantoren (Leusden/Enschede) en vanuit huis

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Tesorion. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Auke Vleerstraat 6D
7521 PG Enschede
053 750 3070