Service timmerman

Ter Steege is op zoek naar een Service timmerman

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
31-5-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Je houdt je bezig met mutatie- en reparatieonderhoud in opdracht van een tweetal woningcorporaties in de regio Dinkelland. Als Service Timmerman verricht je afwisselende en uiteenlopende werkzaamheden tijdens dagelijks onderhoud en je werkt aan mutatiewoningen. Daarmee is bij ons elke dag verrassend anders!  

Functievereisten

Als Service Timmerman heb je al een aantal jaren ervaring binnen jouw vakgebied: jij verstaat je vak! Je bent in het bezit van een rijbewijs B en hebt een geldig VCA certificaat, of je bent bereid om deze te halen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je klantvriendelijk, flexibel en communicatief sterk bent, en over de juiste hoeveelheid verantwoordelijkheidsgevoel beschikt. 

Bedrijfsprofiel Ter Steege Groep

Ter Steege is al 110 jaar een echt familiebedrijf. We zien onszelf als een klantgericht, sociaal en maatschappelijk bedrijf en zetten ons daar dan ook volop voor in. We gaan voor goede resultaten en bouwen graag samen met jou aan mooie projecten. Het werkgeluk van onze medewerkers staat voorop. Daarom zijn er op z’n tijd personeelsfeestjes, borrels en activiteiten. We zetten ook actief in op gezondheid en duurzame inzetbaarheid. Hiervoor hebben we onder andere Ter Steege in Beweging op touw gezet, waarbij we regelmatig sportieve activiteiten organiseren, en doen we met collega’s mee aan wedstrijden door het hele land.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ter Steege. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Reggesingel 32
7461 AK RIJSSEN
0548 - 530 000