TOPS Trainee

Ter Steege is op zoek naar een TOPS Trainee

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-2-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
1-9-2024
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Het TOPS Traineeship helpt jou ontdekken welke functie het beste bij jou past. Jij bepaalt hoe jouw traject eruit komt te zien: in welke gebieden je je wilt ontwikkelen, bij welke bedrijven je wilt werken en hoe lang je over jouw traject wil doen. Natuurlijk ondersteunen we jou daarbij. Welke richting je ook op gaat, je maakt volledig onderdeel uit van ons bedrijf. Functies die je kunt doen variëren van werkvoorbereider tot uitvoerder en van ontwikkelaar tot kopersbegeleider. In die functies werk je zelfstandig mee aan nieuwbouwprojecten, gebiedsontwikkelingen en grote renovatieprojecten door het hele land. Je krijgt ook de ruimte om met je eigen ontwikkeling aan de slag te gaan. Samen met je persoonlijke coach kies je opleidingen en trainingen die jou verder brengen.

Functievereisten

Je hebt een (bijna) afgeronde Hbo-opleiding in Bouwkunde of een andere bouwgerelateerde opleiding en wilt graag aan de slag in de bouw en in het vastgoed. Je bent flexibel, gedreven en hebt een flinke dosis enthousiasme om aan de slag te gaan. En persoonlijke en professionele ontwikkeling vind jij belangrijk. Je bent dan ook gemotiveerd om met jouw ontwikkeling aan de slag te gaan.

Bedrijfsprofiel Ter Steege Groep

Hoe zit het met je werkomgeving?

Je gaat na de bouwvak van 2024 aan de slag bij een of meerdere bedrijven van Ter Steege Bouw Vastgoed. Ter Steege is al 110 jaar een echt familiebedrijf. We zien onszelf als een klantgericht, sociaal en maatschappelijk bedrijf en zetten ons daar dan ook volop voor in. Samen gaan we voor goede resultaten en we bouwen graag aan mooie projecten. We hebben een lange termijn visie en willen ons bedrijf én de wereld goed achter laten voor de generaties na ons. Daarom staat duurzaam bouwen hoog in ons vaandel. Het werkgeluk van onze medewerkers staat voorop.  We zetten actief, én met resultaat, in op gezondheid en duurzame inzetbaarheid. Hiervoor hebben we onder andere Ter Steege in Beweging op touw gezet en organiseren we regelmatig thema’s, activiteiten en doen we mee aan grote wedstrijden door het hele land.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ter Steege. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Reggesingel 32
7461 AK RIJSSEN
0548 - 530 000