Materieelbeheerder

Ter Steege Groep is op zoek naar een materieelbeheerder. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-7-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Jij bent het aanspreekpunt voor de interne klanten van Wildvank Gevelspecialisten en bent verantwoordelijk voor het efficiënt inzetten en registreren van alle machines en het materiaal van Wildvank.


Jouw taken zijn:

  • Het opnemen, voorbereiden en verwerken van de bestellingen;
  • Zorgen voor de juiste hoeveelheden magazijnvoorraad;
  • Planning maken voor het materieel en materialen;
  • Assistentie en advies geven bij verschillende voorkomende zaken.
  • Je hebt oog voor het naleven van regels en wetten op het gebied van milieu, arbo, VCA en kwaliteit.

Functievereisten

Je hebt bouwkundige ervaring en wordt enthousiast van het efficiënt inrichten van processen. Je zoekt altijd naar manieren hoe processen geautomatiseerd kunnen worden en je functioneert zelfstandig, maar werkt ook graag in teamverband. Daarnaast weet je hoe een steiger ingezet wordt en welk materieel nodig is bij onze werkzaamheden. Verder zie je wat er gebeuren moet en weet je hoe belangrijk goede communicatie is. Je bent proactief en stelt je flexibel op, je krijgt er waardering, voldoening en dus plezier voor terug. 

Aanbod

Als je met plezier naar je werk gaat, goed in je vel zit en je persoonlijk kunt ontwikkelen, is dat goed voor jou én voor de sfeer bij Ter Steege. Naast goede prestaties zorgt het ook voor een prettige uitstraling: met zo’n bedrijf werken opdrachtgevers en partners graag samen.

Bedrijfsprofiel Ter Steege Groep

Je gaat aan de slag bij Wildvank Gevelspecialisten. Je werkt in een enthousiast en bevlogen team. Een goede werksfeer staat voorop, net als jouw ontwikkeling. Je krijgt daarom voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen je functie. 


Wildvank Gevelspecialisten maakt onderdeel uit van Ter Steege Groep. Ter Steege is al meer dan 100 jaar een familiebedrijf. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat voorop bij ons. We hebben aandacht voor onze omgeving, voor het milieu en voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. We zetten ook actief in op de gezondheid en duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. Hiervoor is het initiatief Ter Steege in Beweging opgezet. Werken bij Ter Steege betekent werken met passie en plezier en alles doen om de beste in ons vak te zijn. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ter Steege Groep. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Reggesingel 32
7461 AK RIJSSEN
0548 - 530 000