Stagiair(E) Social Media

terStal, een vooraanstaand modebedrijf is op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) Social Media voor hun hoofdkantoor in Almelo. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-4-2024
Aantal uur
32
Vervaldatum
23-5-2024
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Verantwoordelijkheden:


  • Contentcreatie: Je ondersteunt bij contentcreatie en mag zelf creatieve concepten bedenken en uitwerken;
  • Contentdagen: je bent aanwezig tijdens inspirerende contentdagen en neemt deel aan professionele shoots om de leukste content te maken. Daarnaast zorg jij er voor dat deze content wordt ingepland op alle social media kanalen;
  • Influencers: je onderhoudt contact met onze influencers en mag Instagram en TikTok afscrollen om te zorgen voor nog meer nieuwe samenwerkingen.

Functievereisten

Wie zoeken wij? Om voor deze te gekke functie stagiair(e) Social Media in aanmerking te komen:


  • Opleiding: Volg je een relevante Hbo-opleiding en ben je op zoek naar een weekwerkstage vanaf september 2024;
  • Skills: Beschik jij over de juiste Social Media-skills;
  • Accuraat: Ben jij accuraat, leergierig, hands-on en kan je omgaan met deadlines.

Aanbod

Wat maakt het nog leuker?


  • Arbeidsvoorwaarden: Een te gekke én afwisselende stage met iedere maand een stagevergoeding;
  • Personeelskorting: 20% korting in alle terStal winkels;
  • Personeelsvereniging: Sluit je aan bij onze gezellige personeelsvereniging;
  • Werktijden: Flexibele werktijden.

Bedrijfsprofiel Ter Stal

Over de rol:


Voor onze afdeling Marketing & Communicatie zijn wij op zoek naar een stagiaire die de weg kent op verschillende social media kanalen. Jij komt terecht in een jong, creatief en ambitieus team met een gezellige werksfeer. Binnen deze afdeling is er genoeg ruimte om kennis te maken met veel verschillende marketingwerkzaamheden. Bij terStal vinden wij het belangrijk dat jij tijdens je stage je talenten gaat benutten en jezelf kan ontwikkelen. Uiteraard is er ook genoeg ruimte om jouw opdrachten vanuit school uit te voeren en zullen wij jou daarin ondersteunen en begeleiden. Kortom een te gekke stage waarin je al je creativiteit kwijt kan.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van terStal. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL ALMELO
0906 200 1822