Bedrijfsmakelaar/-taxateur Twente

Ben jij op zoek naar een uitdagende job in het vastgoed? Dan heeft Ter Hag nu een geweldige kans voor jou! Ter versterking van het team zijn ze op zoek naar een bedrijfsmakelaar/-taxateur voor de regio Twente. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-4-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Samen met ons team ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden en verder uitbouwen van onze opdrachtenportefeuille, begeleid je onze opdrachtgevers en onderhoud je contacten met relaties. Je houdt je bezig met verkoop en verhuur, aankoop en huur en taxatieopdrachten.  Naast het verzorgen van het administratieve proces ga je ook je eigen netwerk verder uitbouwen. De opdrachtgever staat daarbij altijd centraal en kan rekenen op jouw optimale dienstverlening. Registratie bij VastgoedCert, NRVT en NVM zien wij als een pré.

Functievereisten

In de veranderende vastgoedmarkt ben je dagelijks creatief op zoek naar de beste kansen in de markt. Natuurlijk ben je deskundig, zakelijk en commercieel ingesteld. Je bent communicatief sterk en beschikt over een proactieve, flexibele werkhouding. Je beschikt over HBO werk– en denkniveau. Twee à drie jaar werkervaring in het werkveld een pré.

Aanbod

Wij bieden een afwisselende functie met een grote mate van zelfstandigheid. Je komt te werken in een ervaren team van makelaars en taxateurs. Daarnaast kennen wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


ten Hag groep is gespecialiseerd op het gebied van woning-/bedrijfsmakelaardij, vastgoedmanagement en het verstrekken van hypotheek-, verzekerings- en pensioenadviezen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ter Hag. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Boulevard 1945 nr. 20
7511 AE ENSCHEDE
053-8506070